tonla kazan hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
    Konu Sahibi
tonla kazan hakkında
arkadaşlar benim kız arkadşımın hattınıda üye yaptım ve o telefon numarasını 2 kişi biliyor ve tonla kazanda aranma sayısına baktımmı tam 223 yazıyor bu aranma sayısımı yoksa konuşma süresi mi?

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Orada yazdığı gibi aranma sayısıdır. Yani üye olduktan sonra 223 gere aranmış.

ilo53

ilo53

Üye
uyeolduktan sonra 223 kere ARANMIS

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
    Konu Sahibi
peki bu sayı karşlığında kaç kontör kazanması lazım...

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Şöyle ki.. Mesela seni 1 gün içinde annen 500 kere aradı diyelim.. Sen 3 kontör kazanırsın ancak aranma sayın 500 artar :oke:

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
    Konu Sahibi
Şöyle ki.. Mesela seni 1 gün içinde annen 500 kere aradı diyelim.. Sen 3 kontör kazanırsın ancak aranma sayın 500 artar :oke:

Tamam tamam hatırldım kardeş günlük 3 kontör kazanıyor hatırlatma için teşekürler işte akıl bir anda gitti ama birde asıl kafama takılan o numarayı iki kişi biliyor ve ben daha onu 40-50 defa anca aramışımdır o kadar sayı görünce kafam karıştı...

Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
Bir numaradan ne kadar aranırsan aran günde 3 kontörmü veriyor ?

nabusta

Üye
Hyr günlük 90 kontör aylık 500 kontör yeni düzenleme geldi...

use2000

use2000

Üye
Ya hocam bu kadar mantıksız olma lütfen ve bilmediğin bir şeyi yazma... Bizi de heyecanlandırıyorsun.
Bir TONLAKAZAN-ÜYESİ kendisini arayan aynı kişiden günde en fazla 3 Kontör Kazanabilir, bir günde en fazla 5 kontör kazanabilir.
TonlaKazan üyeleri bu servisten, gelen tüm çağrılar için bir ayda en fazla 90 kontör / 23 dakika kazanabilir.
Çalarken Dinlet abonesi TonlaKazan üyeleri bu servisten bir ayda en fazla 150 kontör / 40 dakika kazanabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt