Tolunay Kafkas'tan tartışılacak sözler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tolunay Kafkas'tan tartışılacak sözler
Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Fenerbahçe karşılaşmasının ardından çıkan olaylar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.









Süper Toto Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olan ve 90+4. dakikada yedikleri golden sonra yedek kulübesinde olaylar Gaziantepspor takımında teknik direktör Tolunay Kafkas, Kanaltürk'te yayınlanan "Telegol" programına telefonla bağlanarak maçın ardından kulübede çıkan olaylar ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Tolunay Kafkas, Fenerbahçe Antrenörü İsmail Kartal'ın kendilerine "Trazonspor için değil, kendiniz için oynayın" dediğini söylerken, Fenerbahçeli taraftarların oyuncuları Dani'ye tükürdüklerini ve Dani'nin de Fenerbahçe taraftarının bu harekete karşılık verdiğini söyledi.
Oyuncusu Dani'nin böyle bir karşılık vermemesi gerektiğini söyleyen Tolunay Kafkas, oyuncusunun bu hareketini doğru bulmadığını söyledi. Fenerbahçe'yi galibiyetinden dolayı tebrik eden Kafkas, orta hakem Hüseyin Göçek'in de iyi niyetinden şüphesinin olmadığını söyledi.
Tolunay Kafkas Aziz Yıldırım ve Yıldırım Demirören'den kulübe arkasındaki trübünlere çare bulmaları için ricada bulundu. Kulübe arkalarından çok küfür yediklerini ve bunu haketmediklerini söyleyen Kafkas, kendilerinin sadece takımlarını yönetmeye çalıştıklarını söyledi ve taraftarların bu küfürlerinin karşısında da insanların geri tepki verdiğini söyledi.
Tolunay Kafkas ayrıca Alex'in Emre Güngör tarafından düşürüldüğü pozisyonunda penaltı olduğunu söyledi. Tolunay Kafkas açıklamalarını Serhat Ulueren'in "Galatasaray'dan teklif aldınız mı?" sorusuna "Hayır almadım Gaziantepspor ile 1 yıllık daha sözleşmem var" şeklinde cevap vererek sonlandırdı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt