Tizen akıllı telefon Samsung tarafından tekrar ertelendi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Tizen akıllı telefon Samsung tarafından tekrar ertelendi
Tizen’ın bir kez daha ertelenmesi ile ilgili haber Samsung tarafından resmiyet kazandı.

Daha önce İntel ve Nokia işbirliği ile geliştirilmiş olan MeeGo adlı işletim sisteminin projesinden Nokia’nın ayrılması sonrasında Samsung’un projede yer alması ile işletim sistemiTizen adı ile yoluna devam etti.



Tizen’ın Samsung’un dahil olması ile birlikte çalışmalarına hız verildi. Alanında oldukça başarılı bir marka olan Samsung, Tizen’li cihazları geliştirmek adına sıkı bir çalışma içerisine girmiş durumda.

İntel ile ortaklaşa yer aldığı projede yeni ürünler ile piyasada adından söz ettirme çabasında olan Samsung’tan yeni işletim sistemine dair bir haber geldi. 2013 sonlarına doğru çıkması beklenen Tizen akıllı telefonun 2014 ilk yarı içerisine ertelendiği haberi gelmişti.

Şimdi de yeni bir erteleme ile Tizen’lı akıllının 2014 yılının ikinci yarısı itibari ile piyasada yer alacağının bilgisi geldi. 2014 MWC’de gün yüzüne çıkması beklenen Tizen’ın ileri ki bir tarihte sunulacağı açıklandı. Ayrıca bir süre önce de Japonya’da NTT DoCoMo, Tizen’li akıllı telefon sunmayacağını duyurmuştu.

http://www.maxicep.com/portal/tizen-akilli-telefon-samsung-tarafindan-tekrar-ertelendi.html
 


0MG90

0MG90

Üye
Sonu Bada gibi olmasın yazık olur
 
PriZm

PriZm

Üye
Tahminlerim tutmaya başladı sanırım..
 


Üst Alt