Titanyum İPhone X, 4.500$ Fiyatla Satışa Sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Titanyum İPhone X, 4.500$ Fiyatla Satışa Sunuldu
İphone X çok özel bir akıllı telefon ancak, Rus firma Caviar tarafından tasarlanan titanyum gövdeye sahip İPhone X, 4500 dolar fiyatı ille çok daha özel olacak.



Apple'ın yeni çerçevesiz akıllı telefonu İPhone X, Kasım ayı başlarına kadar piyasaya çıkmayacak, fakat o zaman bile çok pahalı bir telefon olacak. Samsung Galaxy Note 8 ve büyük olasılıkla Ekim ayında gün yüzüne çıkmaya hazırlanan Huawei Mate 10 gibi diğer amiral gemileri Bike bu fiyata mal olmayacak.

Yine de standart akıllı telefonlardan hoşlanmayanlar ancak bir iPhone X sahibi olmak isteyenler için Caviar tarafından üretilen bu iPhone X ilgi çekici olabilir.



Popüler amiral gemi akıllı telefonların daha pahalı versiyonlarını üretmesi ile tanınan Rus şirketi, şimdi, Ruslar tarafından MiG-35 savaş uçakları, Satan ICBM'leri (füze platformları) ve T-14 tankları üretmek için kullanılan titanyumdan yapılmış bir akıllı telefon olan İPhone X'in ultra lüksü için önceden sipariş aldığını duyurdu.

Ancak, Apple'ın amiral gemilerinin lüks serisi hakkındaki en ilginç şey, Rusya'daki Magadan bölgesinde düşen göktaşlarından alınan Seymchan taşlarının telefona ilave edilmesi oluyor.

Ayrıca Caviar, müşterilerinin oldukça pahalı olan iPhone X telefonların görünümünü kişiselleştirmelerine de olanak tanıyor. Bu kişiselleştirmelerin çoğu, altın kaplama olduğu için tüketiciler, BDT ülkelerinin çeşitli bayrakları (diğer bir deyişle Ermenistan, Kazakistan) ile arka paneli kişiselleştirmeyi veya Vladimir Putin ve Donald Trump'ın yüzünü de içeren diğer tasarım modellerini kişiselleştirmeyi seçiyor.



Caviar tarafından satılan en ucuz iPhone X'in $ 4.500 ön sipariş fiyatına sahip olduğunu belirtmek gerekir. Caviar ayrıca iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modellerini de özelleştirerek satışa sunuyor, ancak fiyatları yaklaşık 3.000 ABD doları civarından başlıyor.
Titanyum İPhone X, 4.500$ Fiyatla Satışa Sunuldu
 
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
İstediği kadar özel olsun gelecek sene yenisi çıkacak :ehe
ve adı eski iphone X olarak kalıcak
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt