Tipo 1.6 MPİ SLX Alınır Mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

MAERKEK

MAERKEK

Moderator
    Konu Sahibi
Tipo 1.6 MPİ SLX Alınır Mı ?
Yıl bilmem kaç oldu falan demeden bu aracı kullanan kullanma geçmişi olanlardan yorumları bekliyorum .

Multi Point İnjection olacak @DarkredBlue61 Kartalında ki gibi Single Point İnjection zaten yok .

• Düşünceli
Tepkiler: Dobraokuyucu

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bizim ki Single Point Bu Multi Yani Çok Nokta. genel manada parçada sorun yaşayanlar mevcut ama onun harici bişey diyemem. pc ye bağlarım obd 1 olması lazım. temelde tofaş ile aynı motoru kullanıyor sadece hava giriş çıkışları farklı vs.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
    Konu Sahibi
Bizim ki Single Point Bu Multi Yani Çok Nokta. genel manada parçada sorun yaşayanlar mevcut ama onun harici bişey diyemem. pc ye bağlarım obd 1 olması lazım. temelde tofaş ile aynı motoru kullanıyor sadece hava giriş çıkışları farklı vs.
Hangi cihazla bağlıyorsun ?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
  • Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Kabloculuğun hakkını veriyon
ne demek efenim teveccuhunuz. adamlar bilgisayara bağlamaya 250 tl istiyor. 350 tl verdim kablo aldım bende. ne demişler kötü kenyalı adamı mal sahibi yaparmış.
Mesaj birleştirildi:

modaratör yanlama videosu atarsa sonrada bu makıneyi alıp yanlarsa onunkınıde bağlarık bilgisayara :D
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve gonyalı
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
    Konu Sahibi
O iş yattı ya. İyi ekildim . Alsyadım yanlamazdım fakat yarış pistine gider ona göre ayarlamalar geliştirmeler yapardım bundan şüphen olmasın.

Fiat'ın rengarek kablolarına hayranım .

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
O iş yattı ya. İyi ekildim . Alsyadım yanlamazdım fakat yarış pistine gider ona göre ayarlamalar geliştirmeler yapardım bundan şüphen olmasın.

Fiat'ın rengarek kablolarına hayranım .
o kadar kabloya gerek varmı kı fıat olsa yeter fakir işi takılırıhh. hem obd 1 değil mi sonuçta neden 60 kablo varkı? pinler mı değişik nedir

• Beğen

Üst Alt