Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tipo 1.6 MPİ SLX Alınır Mı ?
Sponsorlu Bağlantılar
MAERKEK
Moderator
Konu Sahibi
Tipo 1.6 MPİ SLX Alınır Mı ?
Yıl bilmem kaç oldu falan demeden bu aracı kullanan kullanma geçmişi olanlardan yorumları bekliyorum .
Multi Point İnjection olacak @DarkredBlue61 Kartalında ki gibi Single Point İnjection zaten yok .
DarkredBlue61
Üye
Bizim ki Single Point Bu Multi Yani Çok Nokta. genel manada parçada sorun yaşayanlar mevcut ama onun harici bişey diyemem. pc ye bağlarım obd 1 olması lazım. temelde tofaş ile aynı motoru kullanıyor sadece hava giriş çıkışları farklı vs.
Bizim ki Single Point Bu Multi Yani Çok Nokta. genel manada parçada sorun yaşayanlar mevcut ama onun harici bişey diyemem. pc ye bağlarım obd 1 olması lazım. temelde tofaş ile aynı motoru kullanıyor sadece hava giriş çıkışları farklı vs.
ne demek efenim teveccuhunuz. adamlar bilgisayara bağlamaya 250 tl istiyor. 350 tl verdim kablo aldım bende. ne demişler kötü kenyalı adamı mal sahibi yaparmış.
Mesaj birleştirildi:
modaratör yanlama videosu atarsa sonrada bu makıneyi alıp yanlarsa onunkınıde bağlarık bilgisayara
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
MAERKEK
Moderator
Konu Sahibi
O iş yattı ya. İyi ekildim . Alsyadım yanlamazdım fakat yarış pistine gider ona göre ayarlamalar geliştirmeler yapardım bundan şüphen olmasın.