Tinypic resim yükleme nasıl yapılır? Tinypic'e yeni resim yükle

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Tinypic resim yükleme nasıl yapılır? Tinypic'e yeni resim yükle
Tinypic sitesine resim yükleme işlemi nasıl yapılır ve Tinypic yeni resim yükleme ile ilgili tüm bilgiler bu makalemizde yer alıyor.

Piyasada en çok resim yükleme sitelerinden biriside Tinypic sitesidir. Tinypic sitesinde bilgisayarınızda olan resimleri paylaşmak için yada sitenizde yayınlamak için yükleyebilir ve kullanabilirsiniz.Tabi sadece resim değil aynı zamanda video ve farklı resim formatlarını yükleyebilir ve paylaşabilirsiniz.Site üzerinde fazla reklam olduğu için tercih etmeyebilirsiniz ama yüklediğiniz resimlerin silinmemesi için güvenilir bir sitedir diyebiliriz.Resim yüklemek ve sürekli kullanmak istiyorsanız ilk olarak siteye yukarıda bulunan bölümden üye olmanızı tavsiye edebiliriz.Daha sonra ise istediğiniz gibi resimlerinizi yükleyebilir ve paylaşabilirsiniz. Tinypic sitesi 10 farklı dilede hizmet vermektedir ama bizim için geçerli olan Türkçe dil seçeneği yoktur.Gerçi resim ekleme işlemi için ingilizceyede gerek yok diyebilir.Tercih olarak ise Türkçe sitelere bakabilir yada dil Türkçe dil seçeneği sunan siteleride tercih edebilirsiniz.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Dosya seç ile istedigimiz resmi seçiyoruz ve upload butonuna tıklıyoruz.Resmin boyutuna göre yükleme işleminin süresi belirli olacaktır.Eğer hızınız düşükse yavaş olacaktır.

İlk uploalarda size doğrulama kodu soruyor bunu girmemiz gerekiyor aski takdirde upload işlemi yapılamıyor.Son zamanlarda ise doğrulama konu tüm sitelerden olan bir güvenlik önlemidir.

Direct link yazan yer bizim almamız gerekiyor sitemizde bir görüntü paylamak istiyorsanız bu işlemi uygulayabilirsiniz. Burdan istediğiniz gibi kullanım alanına göre yüklediğiniz resmin kodunu alabilirsiniz ve kullanabilirsiniz.Yapmanız gereken işlem ise linkinizi alıp kullanmaktır.



tabi isterseniz bunu mail adresi bölümününde bir adres girerek yollayabilirsiniz.Bu konumuzda Tinypic sitesini ait kullanımı anlattık.Burada isterseniz farklı resim yükleme sitelerinide kullanabilirsiniz.Genel olarak kullanımı aynıdır ve basittir.
 

Ekli dosyalar

Benzer Konular



Üst Alt