The Hasan Season 1 Episode 4 FINAL

Sponsorlu Bağlantılar

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
    Konu Sahibi
The Hasan Season 1 Episode 4 FINAL
Hasan ertesi gün güçlerini öğrenmeyi tercih edip kartal'ın yanına gider. Kartal onu çok sevecen bir şekilde karşılar ve Hasan'la konuşmaya başlar.
Kartal:Hoşgeldin demek güçlerini çok geliştirmek ve bana katılmak istiyorsun.
Hasan: Sadece bu güçleri nasıl aldığımı ve nasıl geliştireceğimi öğrenmek istiyorum.
Kartal: Bu istek benim için yeter. Öncelikle gücünü almanın sebebi sen aslında ölüsün.
Hasan: O zaman nasıl burda seninle konuşuyorum.
Kartal: Güzel soru bence aslında sen ölmemen gereken bir yerde öldün benim tek açıklamam bu. Yani daha maceran bitmedi dünya için yapacağın güzel şeyler var ve bunları yapmak için benden eğitim alman gerek.
Hasan: O zaman başlayalım.
Kartal: Senin gücün metaller ve elektirikli aletler üstüne olduğu için öncelikle şu karşı garajda duran arabayı hissetmeye çalış ve 1 saat içinde yapabilirsen onu buraya getir yapamazsan benim işime yaramazsın.
Hasan: Deniyorum.
Birkaç deneme sonra Hasan arabayı çok rahat bir şekilde hareket ettirir ve tam Kartal'ın ayak ucuna getirir ((SPOİLER:KEMAL SUNAL-Sahte kabadayı))
Kartal:tebrik ederim yarın tekrar gel senin geçiş törenini yapacağız.
Der ve Hasan'ı yolcu eder. Hasan da gün bitmeden Necoyu bulur ve Necoya bir fırsat verir. Neco onu direk deneklerin saklandığı yere götürür karşısında 2 kişi vardır birinin adı Harun öteki ise ismini bile unutmuş bir taş adamdır.
Harun: Hasan demek gelmeyi tercih ettin kartal'ı tercih etmediğin için sevindim çünkü o bizim gibi insanların gücünü geliştiriyor ve sonrasında kendisini geliştirmek için kullanıyor.
Hasan: Ne diyorsun sen Kartal asla öyle birşey yapmaz.
Harun: Ben kartal ile ilk dönüştüğü zaman tanıştım morgda beraber uyandık ve birlikte banka soygunları filan yaptık şu anda pişman olsam da bu bir gerçek kartal'ın o zamanlar sadece tırnakları keskindi son gördüğümde ise kanatları vardı ve keskin tüyler atabiliyordu ama ona bunların hiçbiri yetmemiştir.
Hasan: Şu anda cidden büyük ve tamamen bir kartal gibi görünüyor.
Neco: Yarın oraya gidersen büyük ihtimalle seni öldürecek.
Hasan: Ama bana zaten ölü olduğumu söyledi ölü birini öldüremez herhalde.
Neco: Seni yaşatan şey gücün onu alırsa ölürsün ve senin gücün ile o kendi gücünü daha ileri aşamalara taşır.
Harun: Artık 2 kişi olduğunuza göre yarın Kartal'a bir tuzak kurabilirsiniz neco benim sakladığım silahları getirir ve onu senin gittiğin yerin yakınına yerleştirir böylece istediğin zaman gücün sayesinde onların hepsini yönetip kartal'ı vurabilirsin.
Hasan: Peki siz gelmiyor musunuz ?
Harun: Hayır ben bu işler için çok yaşlandım öteki ise daha yürümeyi bilmiyor.
Hasan: Peki der ve uyur.
Ertesi gün kartal'ın yanına gider Neco da silahları hemen yakına konumlandırmak için hazıda bekler.Kartal ve Hasan buluşur ve bir tershaneye giderler neco da hemen binanın içine silahları koyar kendisi de eline bir adet tabanca alır.
Kartal: Tören için şu makineye uzan
Hasan: Tamam.
Der ve uzanır.Kartal Hasan uzandıktan sonra herşeyi anlatmaya başlar.
Kartal: Çok canın acıdı mı ?
Hasan: Hayır makine rahat .
Kartal : Onu demiyorum Anneni öldürdüğümde şimdiye kadar anlamanı bekliyordum üstü pençe izi doluydu :ehe
Der ve pis bir gülüş atar. Bunu duyan Hasan aşırı sinirlenir ve hemen silahları yönetmeye başlar ve tüm mermileri kartal'ın üzerine sıkar ama kartal'a hiçbirşey olmaz çünkü kanatları ile kendisini kapatır.
Kartal: Ben de bunu bekliyordum avımı direnirken yemekten hoşlanırdım hatırladım da ilk avım bir hindiydi ve sen daha kolay olacağa benziyorsun.
Kartal bundan sonra jilet gibi keskin olan tüylerini Hasan'ın ayaklarına doğru atar ve
Kartal: Makineden kaçmayacak mısın artık :hehe:
Hasan kaçmaya başlar bir süre koştuktan sonra kartal uçarak yakalar ve tek ayağını pençesi ile kırar.Korkan Hasan yeniden silah kutusuna odaklanmaya çalışır ve bir kılıç hisseder hızla onu kendine doğru çeker ve tam üstündeki kartala ancak bir çizik atmayı başarır. Buna sinirlenen kartal Hasan'ı tutup bir geminin önüne fırlatır. Tam o sırada neco elindeki tabanca ile kartal'ın tek gözünden vurur ve kör eder. Kartal iyice deliye dönerek Neco'nun üstüne hızlı bir hamle yapara ve necoyu neredeyse ikiye bölerek Hasan'ın önüne atar. Neco Hasan'a son bir kez seslenip
Neco: Seni her zaman önemsedim dostum kendimden uzak tutmam da bundan dolayıydı.
Hasan: Şimdi bunları düşünme nasılsın ?
Neco : Hamd olsun sen (diye espiri yapar) sonrasında ile seninle 2028 da görüşmek isterdim der ve Hasan'ın kollarında can verir.
Hasan ise gözünden mermiyi çıkartmaya çalışan kartal'ı görür ve fırsattan istifade ederek güçleriyle kartal'ın ayağına geminin çapasını bağlar ve tüm gücünü kullanarak gemiyi denizin dışına ittirir ve kartal gemi ile birlikte denizin diplerinde boğularak can verir. Bir süre sonra Neco'nun cesedinin yanına gider Hasan burnundan kan geldiğini görür ve bayılır.
Uyandığında karşısında Harun vardır ve fazla güç harcadığı için bayılmışsın der.
Sonrasında ise Harun bizim gibilerin bu dünyada yeri yok biz sadece dünyanın dengesini bozuyoruz bence bizim gibileri avlayalim ve biz de saklanarak yasayalim boylece dunya bizim gibileri bilmesin der.
Hasan da sana katilmiyorum der ve orayi terk eder.
Sonra harun bir denek programi kurar ve morgda canlanan ölüleri toplayarak kartaldan kalan makine ile guclerini almayi planlar.
Hasan ise eski evinde normal bir hayata geri doner ve kalan hayati boyunca bu islere bir daha bulasmamaya kendisine soz verir.
Biraz uzun olsa da sonunda bitirdim hikaye yazmak zor is helal olsun @Genc007
 
  • Beğen
Tepkiler: AIS ve Baydırman


Baydırman

Baydırman

Moderator
Hamd olsunda koptum :kop:
Hasan biraz saf yahu :hmmm
Kartal yine kötü adam oldu iyi mi :d:
 
  • Beğen
Tepkiler: AIS

Benzer Konular



Üst Alt