Test

Sponsorlu Bağlantılar

Tunay_83

Üye
    Konu Sahibi
Test
KÜP
Çölde yürüyorsunuz ve birdenbire karsiniza bir küp çikti.
- Büyüklügü ne kadar?
- Ne tür bir materyalden yapilmis?
- Ne renk?

MERDIVEN
Küpün çevresinde dolasirken bir merdiven kesfettiniz.
- Nasil bir merdiven?
a. Itfaiye merdiveni tipinde, ama ayaklari yerde.
b. Iki bacakli merdivenlerden (boyaci merdiveni gibi)
c. Döner merdiven
d. Genis ve saglam basamaklari olan, heybetli bir merdiven

- Uzunlugu ne kadar?
a. Çok uzun
b. Yaklasik benim kadar
c. Oldukça kisa

- Ne tür bir materyalden yapilmis?
a. Demir ya da çelik
b. Ahsap
c. Mermer ya da çimento

AT (yalniz kadinlar yanitlayacak)
Yolunuza devam ederken karsinizda bir at beliriverdi. - Nasil bir at
bu?
a. Iri ve güçlü
b. Zayif ya da siska
c. Minik ve bodur

- Rengi ne?
a. Beyaz
b. Siyah
c. Alacali
d. Kahverengi

KELEBEK (yalniz erkekler yanitlayacak)
Yolunuza devam ederken karsinizda bir kelebek beliriverdi. - Nasil bir
kelebek?
a. Kocaman
b. Minicik
c. Normal

- Peki ne renk?
a. Pastel renkli
b. Siyah
c. Beyaz
d. Rengarenk

FIRTINA
Hala çölün ortasindasiniz ve firtinanin yaklastigini hissediyorsunuz. Etrafinizi kolaçan ettiginizde gördükleriniz yalnizca küp, merdiven ve at/kelebek. Tam o anda hava karariyor, kumlar uçusmaya basliyor. Toz duman dindiginde karsinizda tek bir sey kaliyor. Hangisi?

a. Küp
b. Merdiven
c. At/Kelebek

DEGERLENDIRME:

- Küpün boyutu: Küp, kisiliginizi simgeler. Ne kadar iri bir küp hayal ettiyseniz, kendinize o kadar çok güveniyorsunuz demektir. Dev bir küp, narsisizmin sinirlarinda oldugunuza, ufacik bir küp ise kendinizi çok küçük gördügünüze isaret eder. Küpün boyu yaklasik sizin kadarsa, çok gerçekçi bir bakis açisina sahipsiniz ve kendinizden eminsiniz demektir.

- Küpün materyali: Küpün yapildigi materyalin dayanikliligi önem tasir. Cam veya kumdan yapilmis bir küp, çok hassas bir kisiliginiz oldugunun isaretidir. Ayni zamanda hata yapmaktan korktugunuzu ve elestiriden incindiginizi gösterir. Buz veya kristal yanitini verdiyseniz kendine
güveniniz en ufak bir darbede zedeleniyor. Lastikten yapilama bir küpün anlami, kendinizi ortaya koymadan her durumu idare edebilmenizdir. Ahsap ya da plastik bir küp, derinlerde yatan bir güvensizligi yüksek bir irade gücüyle sakladiginizi gösterir. Granit, çimento ya da çelik gibi bir
madde güçlü, kararli ve basarili lider kisiliklerin sembolüdür. Altin, gümüs, platin ya da elmas küpler yapmacikligi isaret eder ve genelde pek hos karsilanmayan bir narsisizmin simgesidir.

- Küpün rengi: Küpün rengi, ruh halinizi, isadönüklügünüzü, yeni deneyimlere açikliginizi anlatir. Saydam ya da isikli bir küp, en mahrem yanlarinizi sergilemekten kaçinmakla birlikte disa açilma isteginin göstergesidir. Kirmizi ve turuncu küpler, yasami ve aski dolu dolu yasamak isteginin habercisidir. Sari bir küp, çok fazla sey bekleyen, haklari
ihlal eden, agresif kisiliklerin tercihidir. Yesil yaniti verdiyseniz uyumlu, arabulucu ve açik bir kisiliginiz var. Mavi küp, soguklugun, duygularini gösteremeyen bir kisiligin ve incinme korkusunun isaretidir. Lacivert yaniti idealist, hayal gücü gelismis, iletisim yetisi kuvvetli ve güvenilir kisilerin seçimidir. Mor küpler ironiyi, entrikayi seven,
ortaligi karistiran kisileri anlatir. Beyaz yaniti yogun duygular yasamaktan uzak, diplomatik yetenegi olan, saf kisilikleri yansitir. Siyah bir küp içedönük, açilamayan, hassasiyetini saklayan bir karakteri anlatir. Gri yaniti ise duygusalliktan korkan ve kontrollü olan herseyde güvenlik duyan yapidaki insanlari açiklar.

- Merdivenin türü: Ayaklari yere basan bir itfaiye merdiveni
seçtiyseniz, güvenmekte sorlaniyorsunuz. Bunun nedeni, muhtemelen yasamis oldugunuz bir hayal kirikligi. Umursamaz görünümünüzün altinda yeniden güvenme istegi
yatiyor. Iki bacakli merdivenleri seçen kisiler yeni arkadasliklara her zaman açik, ancak tavirlarinda biraz yapmacik kisilerdir. Kendisini kötü hissettiginde arkadaslarindan destek beklese de ihtiyaç aninda yardima
kosacak kisiler degillerdir. Döner merdivenleri seçenler az ama öz dostluklardan yanadir. En derin sirlarini paylastiklari arkadaslarini sahiplenir ve çok kiskanirlar. Heybetli ve saglam merdivenlerin anlami, arkadasliga verilen büyük degerdir. Baglilik, sorumluluk ve sefkat, kisinin yasami boyunca yasadigi duygulardir.

- Merdivenin boyutu: Yeni arkadasliklara ne kadar açik oldugunuzun isaretidir. Ne kadar uzun bir merdiven tasarladiysaniz, arkadasliklara o kadar açiksiniz.

- Merdivenin materyali: Seçtiginiz materyal ne kadar dayanikliysa, eski arkadasliklariniza verdiginiz deger ve vefa duygunuz o denli agir basar.

- Atin boyutu: Iri bir at yaniti verenler kendisini koruyacak,
güvenilir, güçlü ve sefkatli bir es ile romantik ask beklentisi
içindedir. Zayif ya da siska atlar, eslere güvensizligin simgesidir. Bu yaniti verenler genellikle ask acisi çektikleri ya da terk edildikleri bir dönemde bulunurlar. Kisa ve bodur yaniti, partnerinizi daha çok bir kardes gibi gördügünüze, cinsel yakinlik duymadiginiza delalettir ve ask konusunda hayal kirikligini ifade eder.

- Atin rengi: Beyaz dediyseniz, beyaz atli prensinizi ariyorsunuz ve çok romantik, hayalperest bir insansiniz. Siyah yanitini verenler son derece erotik ve cazibeli bir sevgili isteyen, bu ugurda pek çok seyi göze alan kisilerdir. Yari doru, yari beyaz atlari seçenler dengeli, açik, cinselligin askla, duygusalligin mantikla esit oldugu bir beraberligin
özlemini tasir. Kahverengi bir at yaniti, asktan çok güven duygusuyla gelisen bir bagliligin ve aile kurumunun göstergesidir.

- Kelebegin boyutu: Dev bir kelebek, sevdiginiz kadini hayatinizin merkezi yaptiginiz anlamina gelir. Sizin için tek bir kadin vardir ve onu herkesten güzel, zeki, vazgeçilmez, vs bulursunuz. Ask, hayatinizin anlamidir. Minik bir kelebek dediyseniz, muhtemelen asktan vazgeçtiginiz bir dönemdesiniz. Bu durumda aska ve partnerinize karsi kayitsiz oldugunuz sonucu çikar. Seçtiginiz normal boyutlarda bir kelebekse, sicak, yumusak, sefkatli bir hayat ortagi ariyorsunuz.

- Kelebegin rengi: Pastel renkli bir kelebek yumusakbasli ve çocuksu bir kadin istediginizi gösterir. Siyah yaniti verdiyseniz seks sizin için çok önemli ve tutkuyla baglanacaginiz bir kadin istiyorsunuz. Beyaz kelebek diyenler 'hayal gibi' bir sevgili arayisi içindeler. Hassas, narin ve son derece ruhani bir kadin arayan bu erkekler için sekste sefkat ön planda. Rengarenk bir kelebek istediyseniz güçlü duygular ve heyecan pesindesiniz. Deli dolu ve maceraci bir kadin size uygun.

- Firtinadan geriye ne kaldi: Seçiminiz, en zor anlarda, en kötü günlerde yaninizda kalacak ve her zaman güveneceginiz siginaginizi isaret eder. Merdiveni seçtiyseniz arkadaslariniza, at/kelebek dediyseniz partnerinize,
küp dediyseniz kendinize güveniyorsunuz demektir.
 


SANCAR

SANCAR

Üye
Testin sonucuna göre:

*kendime aşırı güvenen biriyim
*lider meziyeti olan biriyim
*Yaşamı ve aşkı dolu dolu yaşamak istiyorum
*Az ama öz dostluk istiyorum
*Arkadaşlık kurmaya oldukça yatkın biriyim
*Sıcak yumuşak şefkatli bir eş arıyorum
*delidolu ve maceracı bir kadın bana uygunmuş
*en kötü günümde partnerime güveniyomuşum

işte sancar bu kadaaar

saoalsın Tunay_83 ;;)
 

buyuleyici_kiz

Üye
Saçma :eksi:
 
SANCAR

SANCAR

Üye
walla bana uydu bilemem artık 8)
 

folter

Üye
Originally posted by joker_bgli@Jul 19 2005, 01:00 AM
Saçma :eksi:
[post=112668]Quoted post[/post]​

haklısın bencede.hiçbir tutar yanı yok.
ama bazı kişilere doğru gelio mesela yanımdaki arklara.
:wacko:
 

paratoner

Üye
saçma saçma ve ve saçma .
 

vormound

Üye
bu tur testlerı bıze okuldada yapıyolardı... sacma esasında ama dogruda olabılır... sadece yazanın dusunce seklıne sahıp kısıler uzerınde tutar... yoksa... :eksi:
 
SANCAR

SANCAR

Üye
tamam ya ben sustum -_-
 

ringwraith

Üye
saçma biraz
 
Exalans

Exalans

Üye
ben bişey anlamadım biraz alakasız değilmi :ah:
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
:wacko: :wacko:
 

climax

Üye
sıkıcıııııııııııı :'(
 

vormound

Üye
alakasız olmasa ortaya atmazlar saklı tutarlar zaten... ;)
 
_CHiLeKesH_

_CHiLeKesH_

Üye
saçma bence..sonuçlara bakmaya gerek bilşe duymadım..ama arkadaş okadar yazmış emeğe saygı...teşekkürler..
 
Caine

Caine

Üye
ya kardeşim kusura bakma ama bende birşey anlamadım ve alakalandıramadım. lütfen kusuruma bakma. emeğin için tşkler, ellerine sağlık paylaşım için:) lütfen kuusura bakma ok mi? :rolleyes:
 
msw

msw

Üye
Originally posted by Caine@Aug 30 2005, 01:29 AM
ya kardeşim kusura bakma ama bende birşey anlamadım ve alakalandıramadım. lütfen kusuruma bakma. emeğin için tşkler, ellerine sağlık paylaşım için:) lütfen kuusura bakma ok mi? :rolleyes:
[post=148730]Quoted post[/post]​
İşte herkes Caine arkadaşımız gibi iyi niyetli , olumsuz olsa da fakat özürle eleştirseydi arkadışımız gitmezdi...herkes saçma saçma demiş...ayıp yaa biraz emeğe saygı da mı yok maxi de....Kırıcı olmayalım arkadaşlar...lütfen..... :nono:
 

vormound

Üye
abı ne kırıcııgımızı gordun kımı kırmısız benım yaptıgım elestırı sadece o teste ve testı olusturan kısıye tunay ıle hıcbır alakası yok... sacma sapan seyler yazmanızada gerek yok yok sızın yuzunuzden gıttı gıbısınden... bıraz mantıklı olalaım.. :angry:
 
msw

msw

Üye
Originally posted by vormound@Sep 1 2005, 12:38 PM
abı ne kırıcııgımızı gordun kımı kırmısız benım yaptıgım elestırı sadece o teste ve testı olusturan kısıye tunay ıle hıcbır alakası yok... sacma sapan seyler yazmanızada gerek yok yok sızın yuzunuzden gıttı gıbısınden... bıraz mantıklı olalaım.. :angry:
[post=151354]Quoted post[/post]​
Sözüm sana değil zaten onlar biliyorlar kendilerini...
 
mAd_girL

mAd_girL

Üye
ama bunların sonucu bende hep çelişkili cıkıooo kişiliksiz miyim neyim eheueheu :D :D bööööö
 


Üst Alt