Terim'in 'Ordu'su zafer istiyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Terim'in 'Ordu'su zafer istiyor!


Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Orduspor ile Galatasaray kozlarını paylaşacak. 19 Eylül Stadı'nda oynanacak mücadeleyi hakem Barış Şimşek yönetecek. Şimşek'in yardımcılıklarını İsmail Köse ile Mehmet Metin yapacak. Maçın 4. hakemi ise Mustafa Aydın...

Saat 20.00'de başlayacak ve Lig TV ekranlarından naklen yayınlanacak mücadeleyi Sporx Canlı Anlatım Servisi farkıyla takip edebilirsiniz.

ORDU'DA HEDEFLER BÜYÜK

İlk 5 haftayı kayıpsız geçerek 9 puanla 4. sırada yer alan Orduspor, seyircisi önünde kazanmanın hesaplarını yapıyor. Karadeniz ekibi, teknik direktör Hector Cuper yönetiminde kendi sahasında oynadığı lig maçlarında hiç yenilmedi.

Mor-beyazlı ekip, geçtiğimiz sezonun devre arasında takımın başına geçen Arjantinli ünlü teknik adam yönetiminde sahasında oynadığı 11 karşılaşmada 7 galibiyet, 4 beraberlik aldı

Maç hakkında açıklamalarda bulunan teknik direktör Hector Cuper, "Büyük bir takıma karşı oynayacağız, sahada her şeyi düzgün bir şekilde yapmamız gerekiyor. Fazla hata yapamayız. Sonuçta kaliteli bir takım Galatasaray" diye konuştu.

BRAGA ÖNCESİ MORAL

Şampiyonlar Ligi'nde Portekiz temsilcisi Braga ile karşılaşacak olan Galatasaray, Ordu'da kayıp vermek istemiyor. Zorlu maç öncesinde moral arayan sarı-kırmızılı ekipte Sercan Yıldırım, 18 kişilik kadroya dahil edilmedi.

Selçuk İnan, Orduspor maçında da sarı kart görmesi durumunda, ligin 7. haftasındaki Eskişehirspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY
Muslera
Hakan
Dany
Semih Kaya
Eboue
Felipe Melo
Selçuk
Amrabat
Hamit Altıntop
Burak
Umut

ORDUSPOR
Fornezzi
Garcia Iniguez
Miguel Garcia
İbrahim Kaş
Atila Turan
Ali Çamdalı
Nizamettin
Javier Horacio Umbides
Stancu
Hasan Kabze
David Barral

SAAT: 20.00
STAT: 19 Eylül
HAKEM: Barış Şimşek
YAYIN: Lig TV & Sporx Canlı Anlatım

SADECE 1 KEZ

Galatasaray lig tarihi boyunca Orduspor ile oynadığı 20 maçta sadece 1 kez yenildi. Oynanan 20 maçta 11 kez galip gelen Galatasaray 8 kez berabere kaldı sadece 1983-84 sezonunda deplasmanda rakibine 3-0 kaybetti.

Geçen sezon oynanan 2 maçı da Galatasaray 2-0 galip bitirmişti. İki takım arasında Orduspor'un evsahibi olduğu 10 maçta 3 kez Galatasaray 1 kez Orduspor kazandı 6 maç berabere bitti.

HECTOR CUPER VARSA...

Orduspor teknik direktör Hector Cuper yönetiminde Ev sahibi olduğu 11 lig maçını da kaybetmedi. Orduspor geçen sezon sahasında oynadığı bu 10 maçta 6 galibiyet 4 beraberlik alırken bu sezonda ev sahibi olup İstanbul’da oynadığı maçı 2-0 galip bitirmişti.
 
Mufche

Mufche

Üye
Ordulu bir Galatasaraylı olarak Orduspordan tarafım ama Galatasaray alır gibime geliyor :hmmm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt