Terim'e okyanus ötesinden büyük övgü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kdr05

Kdr05

Üye
    Konu Sahibi
Terim'e okyanus ötesinden büyük övgü
UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid ile Galatasaray eşleşmesi, okyanusun diğer kıyısında da dikkatle takip ediliyor.



Galatasaray ile Real Madrid arasında oynanacak ve aynı zamanda Fatih Terim ve Jose Mourinho'yu da karşı karşıya getirecek olan UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final mücadelsi tüm dünyanın takibinde.

Dünyanın önemli ve saygın spor portallarından ''bleacherreport'' da Real Madrid-Galatasaray ve Fatih Terim-Jose Mourinho karşılaşmasını gündemine aldı.

AVRUPA'NIN ELİT TEKNİK DİREKTÖRLERİNDEN...

''Bleacherreport''ta yer alan haberde Galatasaray'ın özellikle Almanya'da Schalke karşısında oynadığı maça vurgu yapılarak Terim'in esnek ve etkili bir sistemi olduğunun altı çiziliyor. Son 8 takım arasına giren Galatasaray'ın başarılı çalıştırıcısı Fatih Terim için ''Avrupa'nın elit teknik direktörülerinden'' ifadesi de kullanılırken, özellikle Galatasaray orta sahasının Melo, Selçuk, Hamit ve Sneijder ile birlikte tam bir sisteme bağlı oynadığı vurgulandı.

ESNEK SİSTEM...

4-4-2 ve 4-3-1-2 sistemleri arasında bir esneklik yakaladığı belirtilen Galatasaray'ın Real Madrid karşısında da nasıl bir sistemle sahada olacağını tahmin etmenin zor olduğu ve kesinlikle Real Madrid'in işinin kolay olmayacağı da ifade edildi.



 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt