Terim'den transfer sinyali

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Terim'den transfer sinyali


Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Braga karşılaşmasından sonra lige konsantre olmanın zor olduğunu belirterek, "Lider kalmak, Sivas gibi bir deplasmandan 3 puan almak önemliydi. Bütün dezavantajları avantaja çeviriyor futbolcularımız. Galatasaray bugün deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadı" dedi.
Galatasaray'ın 3-1 kazandığı karşılaşma sonrasında değerlendirmelerde bulunan teknik direktör Fatih Terim, önemli bir Braga maçından sonra Türkiye Ligi'ne tekrardan konsantre olmanın kolay olmadığını belirterek, "Özellikle Sivas gibi dışarıda da, evinde de çok etkili olan rakip karşısında oynamak kolay değil. Oyuncularım bunu başardı. İstekli oynadılar, coşkulu oynadılar. Her şeyden önemlisi konsantre oynadılar. İnanılmaz bir mücadele gösterdiler. Bugünün başaktörleri onlar. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Sivasspor'a da bir teşekkür borcumuz var. Bizi çok iyi misafir etti, ağırladılar. Lider kalmak, Sivas gibi bir deplasmandan 3 puan almak önemliydi. Hakikaten her takıma her şeyi yapabilecek kapasitede bir Sivasspor var. Bütün dezavantajları avantaja çeviren bir anlayış var oyuncularımızda. Ciddiyet, profesyonellik, istek, konsantre bu maç için çok geçerliydi. Bu tip hedef maçlardan sonra Türkiye Ligi'ne konsantre olmak çok zor. Önce veya sonrasında puan kaybettik. Oyuncularımı bu maç için tebrik ediyorum. Galatasaray bugün deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadı. Deplasmanda 3 gol atmak kolay değil Sivas'a. Her zaman hazır olan oyuncularıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.
"KAKA'YI İSTEDİM"
Gazetecilerin, "Sivasspor'dan takip ettiğiniz bir oyuncu var mı" sorusuna ise Terim, transfer söylentilerinin başladığını dile getirerek, şu an herhangi bir transferin söz konusu olmadığını söyledi. Terim, "Diego ve Sneijder ile ilgili transfer söylentileri çıktı. Ancak ben başkanımıza bu isimleri değil, Kaka'yı istediğimi söyledim. Bunun dışında bir isim söylemedim" ifadesini kullandı.
Galatasaray'ın kalecisi Ufuk da, "Kazandığımız için gerçekten çok mutluyuz. Sivasspor bu ligin iyi ekiplerinden birisi. erken bulduğumuz golde bize yardımcı oldu. Kazandığımız için mutluyuz. Dün Beşiktaş liderliği bizden almıştı, tekrar geri aldık. Sezon sonuna kadar da liderlik bizde kalır" dedi.
Yekta ise, "Bizim için zor bir maçtı. Çok uzun bir yolculuk ile buraya geldik. Çok yorgun geldik buraya. Mutlu bir şekilde geri dönüyoruz. İlk dakikada golü bulmamıza rağmen çok çabuk yedik golü. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. İki deplasman maçından da galibiyet aldık. Bir kupa maçı var ondan sonrada Fenerbahçe maçına hazırlanacağız" şeklinde konuştu.
 
  • Beğen
Tepkiler: .Murat.


.Murat.

.Murat.

Üye
transfer şart böyle olmuyor özelliklede defans ve orta sahaya
 
onurca06

onurca06

Üye
Orta saha hücuma yönelik oyun kurucu ve gol atma özelliğine sahip minumum 10 milyon euro civarı bir oyuncu lazım esmerde olabilir :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt