"Terim Tam Bir Teknik Direktör Tilkisi"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
"Terim Tam Bir Teknik Direktör Tilkisi"

1992-94 yılları arasında Galatasaray forması giyen Alman Falko Götz, sarı-kırmızılı takım hakkında açıklamalar yaptı.


Hürriyet'e konuşan Falko Götz, Galatasaray-Fenerbahçe derbisini ve Hamit Altıntop'un performansını değerlendirirken, Fatih Terim hakkında da övgü dolu sözler kullandı.


İşte Falko Götz'ün o açıklamaları...


TT Arena'daki derbiyi nasıl değerlendiriyorsun?


Derbilerde fazla bir kalite beklememeniz gerekiyor. Çünkü bu maçlar stratejiktir ve 3 puan için oynanır. Güzel futbol ortaya çıksın diye oynanmaz. Bu yüzden tipik bir derbi maçı oldu. Çok üstün bir futbol kalitesi görmedim. Galatasaray, hak ettiği şekilde bir galibiyet almayı başardı.


'Fenerbahçe'ye gol atmayan gerçek Galatasaraylı olmaz' diye bir tabir senin zamanında da var mıydı?


Evet, bu her zaman söylenirdi. İlk çıktığım derbide Fenerbahçe'ye karşı oynadım ve o maçta 2 gol attım. Hemen tam bir G.Saraylı oldum.


Hamit Altıntop, Almanya'da yetişmiş, Bayern Münih ve Real Madrid'de oynamış bir futbolcu. Ancak Türkiye'de çok eleştiriliyor. Sence eleştiriler haklı mı?


Hamit'i ilk kez Türkiye'de izledim. Bu konu hakkında fazla yorum yapamam ama şunu söyleyebilirim; Bayern Münih ve Real Madrid'e her futbolcuyu almazlar. Orası dünya kulübü. Ve o takımların formalarını giyebilmek için önce üst düzey futbolcu olmanız gerekli. Bence Hamit'e herkes saygı duymalı. Kalitesi ortada. Kendisi çok önemli bir futbolcudur. Ve sadece 3-4 aylık performansı ile Hamit'i eleştirmek bana göre çok yanlış.


FATİH TERİM'E SAYGI DUYUYORUM...


G.Saray'ın teknik direktörü Fatih Terim'i nasıl buluyorsun? Onu nasıl tarif edebilirsin?


Fatih Terim, inanılmaz bir 'teknik direktör tilkisi' diyebilirim. Ona çok saygı duyuyorum. Başarıları da zaten bunu kanıtlıyor. G.Saray'a bu son döneminde gelip takımı bir anda çıkarttığı nokta da bunu açıkça gözler önüne seriyor. Her gördüğümde ve maçlarını izlediğimde taktiksel açıdan müthiş işler yapıyor. Liderliği ile örnek alınması gereken bir teknik adam. Kendisi çok iyi bir hoca. Ona saygım sonsuz.
 
onurca06

onurca06

Üye
İlk çıktığım derbide Fenerbahçe'ye karşı oynadım ve o maçta 2 gol attım. Hemen tam bir G.Saraylı oldum.

:alkis
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt