Terim: 'Görevimin başındayım'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XMEN_43

XMEN_43

Üye
    Konu Sahibi
Terim: 'Görevimin başındayım'
Terim: 'Görevimin başındayım'
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, "Etik olarak 19 Ağustos'ta yapılacak seçimin ardından görevime devam edip etmeyeceğim resmiyet kazanacak. Şu anda mukavelem devam ediyor" dedi.
23.7.2008



Memleket ziyareti
Fatih Terim, kendisinin de uzun yıllar formasını giydiği Adana Demirspor’un onursal başkanı Orhan Demirdal’ı anma törenine katılmak üzere geldiği Adana’da, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak’ı makamında ziyaretinin ardından Durak ile birlikte yemek yedi. Terim, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Levent Kızıl ve (A) Milli Takım Antrenörü Müfit Erkasap’ın da katıldığı yemekte, Adana Valisi İlhan Atış ile de birlikte oldu.
'Centilmenliğimiz sürmeli'
Terim, yaptığı açıklamada, 13. Avrupa Şampiyonası finalleri süresince tüm maçlarda Türk taraftarların İsviçreli ve Portekizli seyircilerle içiçe oturduklarını ve en küçük bir olayın bile yaşanmadığını hatırlattı. Terim, ilk maçta yenilmelerine karşın taraftarların olgun davrandıklarını vurgulayarak, "Hiçbir tepki olmadı. Hatta ondan sonraki tüm antrenmanlarımızı da seyirciye açtım. 10 bin seyirciyle antrenman yaptığımız oldu. Seyircimiz açısından da takımımız açısından da centilmenliğimiz, sempatikliğimiz her zaman böyle olmalı" dedi.

Seçimi bekliyor
Hasan Doğan’ın vefatının ardından federasyonda girilen seçim süreciyle ilgili olarak da konuşan Terim, şunları kaydetti: "Etik olarak 19 Ağustos’ta yapılacak seçimin ardından görevime devam edip etmeyeceğim resmiyet kazanacak. Şu anda mukavelem devam ediyor. Mukavelem devam ettiği sürece ben buradayım. İstifanın ardından şu an rahmetle andığım Hasan Doğan’a ’evet’ derken bu yönetim görevdeydi. Ayrılmayı düşünmedim. Hem Hasan Bey’e hem de yönetime sözüm vardı. Beraber yapacağımız projeler vardı. Ancak kendisini kaybettik. Yeni yönetimi bekliyorum."
 
Salihyet

Salihyet

Üye
Umarım yeni yönetim üç kağıtçı olmaz ve hasan doğan ın izinden gider.. :( yoksa olacaklar, türk futbolunu geri dönülmez bi yola sokar..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt