Terim, eski gözdesinin peşinde iddiası!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Terim, eski gözdesinin peşinde iddiası!
Dany transferini bitiren ve Umut Bulut'ta mutlu sona çok yaklaşan Galatasaray'da transfer hareketliliği tüm hızıyla devam ediyor. Türk spor basınında sarı-kırmızılı ekip ile ilgili her gün yeni bir isim ortaya atılırken; bu kez iddia Türkiye'den değil Rusya'dan geldi.

Rus basınında yer alan haberlere göre; Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olabilecek bir kadro kurmaya hazırlanan Galatasaray, Arsenal'in Rus yıldızı Andrei Arshavin için teklif yaptı. Arsenal ile olan sözleşmesi 2013 yılında sona erecek olan yıldız futbolcuya sarı-kırmızılı ekibin yıllık 3 milyon eurodan 2 yıllık bir sözleşme önerdiği ve Arshavin'in de bu teklife sıcak baktığı bildirildi.

Rus basınına açıklamalarda bulunan Arshavin'in yakın bir arkadaşı, yıldız futbolcunun teklif ile çok ilgili olduğunu ve eski takım arkadaşı Emmanuel Eboue'nin de İstanbul'da olmasının onu Galatasaray'a ittiğini ifade etti.

Galatasaray geçtiğimiz yılda Arshavin için Londra ekibinin kapısını çalmış fakat Rus futbolcu, Arsenal'de şans bulabileceğine inandığını söyleyerek bu teklifi geri çevirmişti. Sezon başında kendisine 'Arshavin'i ister misiniz?' şeklinde soru yöneltilen teknik direktör Fatih Terim, 'Arshavin'i kim istemez' sözleriyle gündeme damgasını vurmuştu.

EURO2012'de Rusya Milli Takımı'nın kaptanlığını yapan Arshavin, oynadığı 3 karşılaşmada 3 asist yaparak dikkat çekmiş fakat takımını bir üst tura taşıyamamıştı.

Kaynak: Sporx.com dış haberler
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt