Teoman fazla uzaklaşamadı, müziğe geri döndü...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zeynep_96

Üye
    Konu Sahibi
Teoman fazla uzaklaşamadı, müziğe geri döndü...
Teoman fazla uzaklaşamadı, müziğe geri döndü...
Geçen yıl 5 Ağustos'ta yorgun olduğunu söyleyip müzikten tatmin olamadığını dile getirerek müziği bırakütığını açıklayan Teoman'ın ayrılığı uzun sürmedi. 470 gün sonra yaptığı açıklamayla "kararımda yanılmışım" deyip geri döndüğünü duyurdu.

HT MAGAZİN

Uzun ayrılık açıklamasında duygusal bir dil kulanarak müzik sektörüne eleştiriler yönelten Teoman'ın geri dönüş açıklaması kısa ve sadeydi. Şarkı yazma konusunda henüz isteksiz olduğunu s öyleyen sanatçı "Canım sahneye çıkmak istiyor" diyerek dönüş açıklamasında şöyle dedi:

"Arkadaşlar, geçen sene sizlere müziği bıraktığımı bildirmiştim. Şimdi ise, sahneye geri dönme kararımı bildiriyorum. Bıktığımı, daha uzun yıllar yapmak istemeyeceğimi düşünüyordum ama yanılmışım. canım sahneye çıkmak istiyor. Üretim konusuna gelince ; kendimi biraz serbest bırakmayı düşünüyorum. Yani sahneye dönüyorum. Ama şarkı yazma konusunda kendimi zorlamak istemiyorum. İleride , eski şarkılarımın başarısını yakalayan ya da aşan şarkılar yazarsam , sizlerle bir şekilde paylaşırım. Az sayıda, özenli konserler vereceğim. Ne zaman , nerede , nasıl konserler olacak bunlar, tam olarak henüz bilmiyorum ama verdiğim kararı sizlerle paylaşmak istedim. Sevgiler"
 
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Param bitti o yüzden geri dönüyorum biraz para kazanayım sizi yeniden yüzüstu bıracağım demenin en nazik yolu.Taaa bırakıyorum dediği günde parası bitince geri döner demiştim ahada döndü
 
  • Beğen
Tepkiler: zeynep_96
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt