KingOfPiez
Üye
Kardeş yarin son gün sen hicbir şey bilmiyorsan zor yaparsin tercihiBise anlamadim
Kardeş yarin son gün sen hicbir şey bilmiyorsan zor yaparsin tercihiBise anlamadim
Beyler tr ye bakılıyor 147 aradı arkadaş ordan öyle demişler

Pekte sayılmazO kadar emin konuştum şimdide rezil oldum
![]()
Genel bir açıklama yapılmadı zaten.Sosyal Bilimler'e gidilmez ama Fen lisesine gidilir. Sosyal Bilimler sözel ağırlıklı, Fen lisesi sayısal. Sayısal yapamayan da iyi bir meslek sahibi olamıyor malesef. Bu arada Sosyal Bilimler 5, Fen lisesi 4 yıl.Evet fen ve s. Bilimler 5 yıl olmuş
Bna ack ack anltznzda bnde ogrensm yarn son gun ne olurKardeş yarin son gün sen hicbir şey bilmiyorsan zor yaparsin tercihi
Hiçbir şeyde bilmiyorsun yav. Tercih listesini açıp senin yüzdelik diliminden daha fazla olan yüzdelik dilimli okullardan istediğini seç, yaz tercih formuna. İlla tercih formu gerekmiyor, karalama kağıdı gibi bir şey zaten. Tercih formu yoksa bir kağıda yaz tercih kodlarıyla beraber. En zor girebileceğin liseleri en başlara yazarak başla. Çünkü 1. tercih olmazsa 2.'ye, 2. olmazsa 3.'ye bakıyorlar.Bna ack ack anltznzda bnde ogrensm yarn son gun ne olur
fen liseleri de 5 yıl.Sosyal Bilimler'e gidilmez ama Fen lisesine gidilir. Sosyal Bilimler sözel ağırlıklı, Fen lisesi sayısal. Sayısal yapamayan da iyi bir meslek sahibi olamıyor malesef. Bu arada Sosyal Bilimler 5, Fen lisesi 4 yıl.
Hayır 4. Sadece sosyal bilimler liseleri hazırlık + 4 yıl = 5 yıl.fen liseleri de 5 yıl.
Okula gidip onaylatmak zorundasın her türlü.İnternetten yapınca onaylatmaya gerek yok degilmi