Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Temiz Nokia 5800
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zet_outlaw
Üye
Konu Sahibi
Temiz Nokia 5800
Arkadaşlar Nokia 5800 telefonumu üst model bir telefon almak için satıyorum ilanın detayları burada alıcısına hayırlı olsun şimdiden
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aşkım34
Üye
kardeş sen baya uçmuşsun yaw
zet_outlaw
Üye
Konu Sahibi
telefonu 510 a almıştım kardeş zaten hiçbi sorunu yok olmadı şimdiye kadar telefonumun ne o genel sorun olan ekran sorunu ne de seste cızırtı sorunu sağ üzerinde açıklıkta yok orda pazarlık yok yazmışım fakat pazarlık sünettir azda olsa bi pazarlık payı vardır telefona güveniyorum ki bu fiyata satıyorum
combatheal1
Üye
abartmısın kardes bır telfoncuya gıtsen sana 200 tl den az bir fiyat soler . ha burdan satmak ıstersen 300 tl ve altına ınmen lazım piyasayı arastır .bende orjınal garantili e71 var beyaz 650 tl aldım 1 sen oluyor telefoncu 200 tl veririm diyor .temiz telefon .ben ise 350 tl dıyorum cunku telfoncu en kotu 400 ve ustu satıcak .
zet_outlaw
Üye
Konu Sahibi
bizim burda bi telefoncu zaten 320 lira verdi telefona ama bende 380den aşağı satmak istemiyorum 300 liraya satıcaksam satmam dursun daha iyi bana bi sıkıntı çıkartmadı şimdiye kadar nasıl kullandıysam kullanmaya devam ederim bana farklı bi siteden e72 ile takas etmek isteyende çıktı ben istemedim bende biliyorum benden 320'ye alsa rahat rahat 350 ve üzeri bi fiyata satıcak o yüzden 380den aşağı satmayı düşünmüyorum satılmazsada kalır kullanırım
gazel14
Üye
Krdeş gerçekten uçmussun ben hemen hemen bulunduğum yerlerdeki telefonculara hep soruyorum 5800 ne kadr diye cavap ise 300-350 arası bir şey söylüyorlar. bende aldım temiz çok güzel kullanıyorum
technoshark
Üye
ciddi anlamda uçmuş bir fiyat.. neden der isen o fiyata adam optimus me alır hemde android işlemcili, bende ya fiyatı düşürmelisin, yada o telefon elinde patlar.
zet_outlaw
Üye
Konu Sahibi
telefon 365 liraya satılmıştır konu kapatılabilir.