Telsimden mobil msn?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sefilin

Üye
    Konu Sahibi
Telsimden mobil msn?
telefonum sybian destekli değil java desteğide yok ben mobile msn kullanmak istiyorum fakat hattım telsim bunu kullanabilmem mumkunmudur eğerki mumkunse anlatırsanız sevinirim.

Caine

Caine

Üye
herşey symbian bir kenara da tgelsimle msn kullanman için en az 1000 knt yuklemen lazım diye biliyorum... turkcellde acayip kontor yer ama avea hattı olursa 1 sattte ortalama yanlış değilsem 3-4 kntrun gider ama symbian olmayan bir telefona da msn atamazsın...

msw

msw

Üye
telsimde olmuyor turkcell de oluyor aveayı bilmem...ama java msn programı var mı araştırmak lazım...yok sanırım

kadabra

kadabra

Üye
Ben Ceptemsn kullanıyorum Turkcell den ve 1 saatte 2-3 kontor gidiyo.Ama senin tele.msn olmaz sanırım.

sefilin

Üye
    Konu Sahibi
ya bir kaç kişi oluyor dedi bana.telefonum 6610i hattım daha once belirttiğim gibi telsim ben mobil msn kullanmak istiyorum yani şöyle tabir edeyim msndeyken sarı olarak gordugumuz şekilde.mumkunmudur bu şekil?

ibonline

ibonline

Üye
ne yazıkki
kardeş telsimden bağlanman imkansız gibi bisey msn icin birebir tarife diyorsan avea dan baskası haramdı bir saat aktif chat 4 kontör civarları sudan az bişey pahalı

sefilin

Üye
    Konu Sahibi
ya hocam ben maddi durumdan bahsetmiyorum onemlide değil sadece mobile msn yani mesaj başına ucret odıyerek kullanmak ıstıyorum bu mumkunmu değilmi sordugum soru bu tşkkurler.

tsubasa

tsubasa

Üye
Originally posted by sefilin@Sep 18 2005, 12:31 AM
ya hocam ben maddi durumdan bahsetmiyorum onemlide değil sadece mobile msn yani mesaj başına ucret odıyerek kullanmak ıstıyorum bu mumkunmu değilmi sordugum soru bu tşkkurler.
[post=168757]Quoted post[/post]​

zaten msj başına ücret ödüyorsun gibi bişey,gprs hizmetini kullanırsan aldığın veri kadar ödersin,ancak wapdata bağlantısı kullanırsan dakika başı ücretlendirilir.MSnde gprs ister + senin telefonuna msn yüklenemez maalesef ve eğer hattın kontörlü telsimse onda gprs kullanabilmen için 750 kontör yüklemek gibi bi saçmalık var,sen bilirsin...

sefilin

Üye
    Konu Sahibi
ben mesaj başına odemek istiyorum o hizmeti kullanabilirmiyim şuanki mevcut gsm operatorumle.

Caine

Caine

Üye
msj başına ödemek mi? yeni duydum valla... sen bunun olduğunu biliyorsun ve yolunumu soruyorsun yoksa olabilir mi diyosun? eğer sadeece soruyorsan ben duymadım kardeş

slyt

Üye
zaten telsim in gprs hizmeti yok ben bitane java midp msn messenger buldum 3kere baglandım sorunsuz ama key istio yane c*ack istio nasıl yapcaz

sefilin

Üye
    Konu Sahibi
peki ücret nasıl?cr*ck bulunur.

vodafonex

Üye
Arkadaşım vodafone ile msn e bağlanabilirsin hemde yaklaşık 1 saatte 1 kontör bunun için hattının hacim bazlı gprs ayarlarını yaptır eğer bursada oturuyorsan 444 0 541 i arayarak bilgi alabilirsin.Ayrıca JAVA olsun olmasın tüm telefonlara yükleyebileceğin programda mevcut telefonunun bilindik markalardan biri olması yeterli.

schumici

schumici

Üye
dostum bence olmuyo o dediğin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt