TELEFONUN SAĞ ÜST TARAFINDA RAKAMLAR ÇIKIYO ÇILDIRCAMM.@ şaka şaka Bu eskidendi. :) %100 çözüm -<

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
    Konu Sahibi
TELEFONUN SAĞ ÜST TARAFINDA RAKAMLAR ÇIKIYO ÇILDIRCAMM.@ şaka şaka Bu eskidendi. :) %100 çözüm -<
MaxiMaMi_<< farkıyla ;)



Arkadaşlar Daha önce başıma gelmişti. Çok sıkıntı yapmıştı çözüm olarak format atmıştım. Sonra 2 saat tekrar hacker la, program yükle ıvır zıvır..


ŞİMDİ YİNE AYNISI OLDU.. Maxicep ten ve internetten baktım. " KİMİSİ VIRÜS VAR, HAFIZA KARTINI BIÇIMLENDIR VE FORMAT AT DIYO. KİMİSİDE " CPU VE RAM IN HIZI GÖSTERGESI DIYO ve en son hangi programı yüklediysen programın ayarlarından olabilir yada son programları kaldırın yazıyo du "


BENDE de bi kaç programı açınca hata veriyodu.sonra şüphelendim virüs olabilir diye ki şu sonuca vardım.. %60 virüs olabilir %40 i da son yüklenen programlar.

ŞİMDİ GELELİM %100< ' ÇÖZÜME " :)


Şimdi ilk başta bi kaç programı açarken hata veriyodu. Sonra son yüklediğim şüphelendiğim programları kaldırdım. Düzelmedi. Sonra şöyle yaptım " acaba hafıza kartında mi sıkıntı var hemen çıkardım ve sonuç. Hafıza kartında sorun yok. Telefona baktım yine aynı.

Sonra anti virüs programı yükledim hemen telefonu taradım. Tarama esnasında hep hata verdi. Sonra dosya yöneticisine girdi " C " ye girdim. 5 6 tane txt dosyası vardı sildim. Sonra uygulama yöneticisine girdim,

Burayı dikkatli dinleyin.

" - Nokia smart installer adında 2 uygulama vardı kaldırdım.

- X-plore ( dosya yönetici ) sini kaldırdım.

- ErrRd u( eror ) yani hata demek biliyosunuz. onuda kaldırdım.

- Nokia filebrowser'i ve SpyScan'ı da kaldırdım.

SONRA TELEFONU KAPATIP AÇTIM. %100 format atmadan, hafıza kartını biçimlendirmeden Telefon düzeldi :))


Yha kusura bakmayın mobilim. Büssürü yazı yazdim affedin beni :))
 


benighted

benighted

Üye
çıkan rakamlar tyruncu ve tonlarından oluşan bir kutucuk içinde mi yaaıyordu.eğer öyleyse o bir virüs programından oluyor adını hatırlayamadım ama ya onu kaldırırsın ya da ayarlarından kaldırırsın olur biter sen smartinstaller i falan kaldırmışsın bunlar telefonun baaı yüklemeleri yapmamasına neden olacak.yani sen çözüm değil sorun üretmişssin.
 
  • Beğen
Tepkiler: CanKartaL
Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
    Konu Sahibi
yoo şuan uygulama yüklüyorum bi sıkıntı yok :) ama istersen nokia smart installer konudan sileyimrileyın. önemli bişi oldunu bilmiyorum.
 

rmzndurak

Üye
netqin virüs programını indirdiğinde o rakamlar geliyor virüs programı kaldırınca o da kalkıyor ama bi sorun yaratmıyor kalabilir:)
 
asigsasi

asigsasi

Üye
genelde virüs programları safe manager ve voxtrack gibi uygulamalar da rakamlar geliyor
 
hakan_710

hakan_710

Üye
öncelikle belirteyim ki bu sorunun nedeni kesinlikle virüs değil. ayrıca 6600 zamanından beri symbian kullanıyordum ve birkez virüse denk geldim o da bluetooth açık olunca karşıdaki telefona kendi kendini yollayan ve silinmeyen bi dosya idi. şunu asla unutmayın symbian daki virüsler bir elin parmağını geçmez. o yüzden bu gibi konularda hemen virüs vardır demeyin. sorunun kaynağına gelince, bazı arkadaşlar belirtmiş netqin antivirus programı yüklerseniz programın özelliğinden dolayı gelen ve giden data miktarı telefonun üst kısmında gözüküyor. ayarlarından istediğiniz zaman kapatabilirsiniz. benzer işlevi gören programlarda da aynı durum söz konusu
 
  • Beğen
Tepkiler: CanKartaL
asigsasi

asigsasi

Üye
biz zaten virüs var demedik virüs programları neden olacağını söyledik
 
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
O cihazın en kısa sürede formata ihtiyacı olacak gibi geliyor bana :)
 
hakan_710

hakan_710

Üye
biz zaten virüs var demedik virüs programları neden olacağını söyledik
ben zaten sen öyle söylemişsin demedim. konuyu açan arkadaş %60 virüs olabilir demiş onun için söylemiştim.farkındaysanız da arkadaşlar zaten açıklama yapmış diye de belirttim. neyse küçük bi yanlış anlama sanırım
 
murat0288

murat0288

Üye
sümelanın şifresi dir o niye sildin tüh keşke silmeseydin:ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt