Telefonu Servise Verdim...(acele Bilgi Gerekiyor...)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmetfx

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu Servise Verdim...(acele Bilgi Gerekiyor...)
Arkadaşlar yeni versiyon yükletmek için bir aylık 7710unmu servise verdim onlarda telefonu flashladılar fakat yeni versiyonu yükleyemediler.Ve İstanbul'a göndercez dediler.Ben de tamam dedim.Ben şu an Eskişehirdeyim.Telefon2 sene garantili.Ve bana 6 Ocağa Kadar lazım sorum şu olacak.Sizce Club Nokia Servisi ne kadar sürede telefona yeni versiyonu yükleyip bana gönderir.Acil cevaplarınızı bekliyorum.Lütfen....(Başına böyle bir durum gelen arkadaş varsa yazsın)

cepix

cepix

Üye
Valla kardes hiç belli olmaz o zaman süreci 7 gün de olur 25 günde olur..
Ama senin durumun bence en baba 10 gün içinde alırsın telefonunu

ahmetfx

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(cepix &#064; Dec 27 2005, 01&#58;39 PM) [post=238445]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Valla kardes hiç belli olmaz o zaman süreci 7 gün de olur 25 günde olur..
Ama senin durumun bence en baba 10 gün içinde alırsın telefonunu
[/b][/quote]

Sağol kardeş.Az önce servise gittim.Internete girdi ve telefonun tamiri bitti yazısı çıktı.İnşallah bir kaç gün sonra gelir.Kafayı yicem 7710suzluktan

I love my 7710 too much.

cepix

cepix

Üye
Hmm işte kargo falan 2 gün daha bekle elinde olur

hzrcn

Üye
Arkadaşım, Benim Düşüncem; 7710&#39;un Versiyonun Yeterli Olduğudur.Yanlışmıyım?

RockFord Fosgate

Üye
ewet cunku yenı versıyon hem daha hızlı+ozellıklerı farklı etkın bekleme fılan war ben 7710 umu servıse werdıgımde kı tıtresım+hoperloru bozulmustu yenı wersıyonla bırlıkte 1haftada elımde oldu benm alette ıstanbula gonderıldı ve geldı ama adamlara ısrarcı olacak bası bos bırakma&#33;&#33;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt