Telefonu Kulaklık Olarak Kullanmak

Sponsorlu Bağlantılar

madmann

madmann

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu Kulaklık Olarak Kullanmak
ya arkadaşlar aklıma bişey geldi.. şimdi bu 6630 filan bt kulaklık destekliyor dimi (eveeet) ve sterio çalıyor dimi(eveeet) e peki bil de çalan şarkıyı bluetooth la tele yönlendirsek sonrada kulaklıkla bt nin ulaşa bildiği her yerde dinlesek nası olur(benm 300mt ile bence perfect) bunu yapa bileceğimiz bi yazılım bilen varmı ?? varsa güzel olur da

• Beğen
Tepkiler: FAVORILER

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
çoook zor, sanmıyorum.onun yerine bt kulaklığı pcye "headset" olarak tanıtıp pcden kulaklıga yayın yapmayı dene bence

madmann

madmann

Üye
    Konu Sahibi
ama o sterio çalmaz ki sonuçta tek kulağa takıyorsun

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
walla ara o zaman oyle bi program.oldugunu sanmıyorum ama...
bulursan bızlede paylas

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
hazır böle başlık açılmış kalabalık etmeden bi soruda ben sorayım.

Kulaklık aparatının normal jack Girişli versiyonu varmı?
yani herhangi bir Diskman kulaklığını Telefona takmak için Dönüşümü sağlayacak bir Aparat pisayada varmı ??

RockFord Fosgate

Üye
walla 6630 musıc edıtıon nun yanında verıyolar aparat ama onu nereden bulacan?

metintekin

Üye
O aparattan bi çıksa zaten herkes alacak

madmann

madmann

Üye
    Konu Sahibi
orj kulaklık alın sonra bi sterio jack girşi alın kulaklığı kesin sterio jack a bağlayın ve size cillop gibi hadi hayırlı olsun.. isterseniz benm yaptığımın foto sunu göndere bilirim (spot kulaklık bulmanızı tavsiye ederim maliyeti düşürme açısından)

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
ben kulaklık açısındna değil mesela araba sürerken Kaset Aparatını telefona takarak kullanmak istiyorum mesela

Diskman fazla büyük kaçıor

madmann

madmann

Üye
    Konu Sahibi
olur gene orj kulaklık zaten sterio weriyor kulaklıkları kesip bu dediğim şekilde birleştirirseniz olur istediğin her yerde kullanırsın

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
bakalım etrafımda bunu yapacak insan bulursam deneriz

madmann

madmann

Üye
    Konu Sahibi
basit ya.. yapılışının fotosunu eklerim bi ara bakarsınız
ben 4+1 e bağladım teli bilg kapanınca filan veya tamir filan yaparken onu tel e bağlıyorum gayet güzel oluyor

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Valla ben de bu parçalar var , bunlarla yapabilir mitim ?

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
e iyide bu aparatlar bende de mevcut yapılışı bekliyoruz

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Yapılışı arkadaş farklı bir konuda yazmış ama bende hala cesaret yok

metintekin

Üye
ben yarın stereo jack alacam bi tanede yansanayi kulaklık alacam ve telefonu 2+1 de dinleyecem toplam maliyeti 5-7 ytl arası olacak bana.

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
<div class='quotetop'>(Gokhan43 &#064; Dec 6 2005, 04&#58;44 PM) [post=223109]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Yapılışı arkadaş farklı bir konuda yazmış ama bende hala cesaret yok
[/b][/quote]

Link&#39;i buraya yazarsın umarım

EaSy_As_LiFe

EaSy_As_LiFe

Üye
Arkdaşlar bnce denemeyin eğer yanlış bir yere bağlarsanız telefonun çıkışlarını yakmanız muhtemel bide doğru bağladığınız halde 4+1 lerden bahsediyorsunuz.Telefonun kaldrabileceği bir amper var oda aşı yük olabilir yine siz bilirsiniz...

Üst Alt