Telefonu Ağaçta Kalan Gencin Hazin Dramı - Adana'da Sıradan Bir Gün

Sponsorlu Bağlantılar

Video Paylaşımlarım devam etsin mi ? Lütfen katılım gösterelim

  • Evet

    Kullanılan: 3 50.0%
  • Hayır

    Kullanılan: 3 50.0%

  • Kullanılan toplam oy
    6
thecentilmen

thecentilmen

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu Ağaçta Kalan Gencin Hazin Dramı - Adana'da Sıradan Bir Gün
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Görüntüler ile ilgili haber detayları
Kızgınlıkla fırlattığı cep telefonu palmiye ağacının dalına takıldı.
ADANA’da 18 yaşındaki Ömer Alpşen, arkadaşlarına kızarak fırlattığı telefonun takılı kaldığı 15 metre yükseklikteki palmiye ağacına çıkınca burada mahsur kaldı.
Akdeniz Mahallesinde arkadaşları ile parkta sohbet eden Ömer Alpşen, bir anlık öfkeye kapılıp, elindeki cep telefonunu fırlattı. Alpşen’in fırlattığı telefon parkta bulunan 15 metre yüksekliğindeki palmiye ağacının dallarının arasına girdi. Ömer Alpşen de telefonu almak için ağaca tırmandı. Cep telefonunu dalların arasından alan Alpşen, inmek istedi ancak başarılı olamadı. Bütün denemelerine rağmen ağaçtan inemeyen Ömer Alpşen arkadaşlarından yardım istedi. Arkadaşları da Ömer Alpşen’i indirmeyi başaramayınca, ağaçta mahsur kalan genç polisten yardım istedi. Çevredeki vatandaşlar, ağaçtaki genci şaşkın gözlerle izledi.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Alpşen için merdivenli bir itfaiye aracı istedi. Palmiye ağacının dalları arasında yaklaşık 1 saat kurtarılmayı bekleyen Alpşen, son bir deneme yaptı. Alpşen, palmiye ağacının dallarına tutunarak aşağıya sarktı, yaklaşık 6 metreden de kendini boşluğa bıraktı. Alpşen, bu sırada gelen itfaiye ekibine geç kalmaları nedeniyle tepki gösterdi.

Diğer Haber

Adana'da bir genç, çıktığı palmiye ağacında 1 saat mahsur kaldı. 18 yaşındaki Ömer Yılmaz Alpşen, daha sonra 12 metre yüksekliğindeki ağaçtan dallara tutunarak inmeyi başardı.

Olay, merkez Yüreğir ilçesi Akdeniz mahallesi parkında yaşandı. İddialara göre, bir arkadaşına öfkelenen Yılmaz Alpşen, cep telefonunu fırlattı. Telefon, palmiye ağacının dalında kaldı. Cep telefonunu almak için ağaca tırmanan genç, buradan bir türlü aşağıya inmeyi başaramadı. Palmiye ağacının tepesinde mahsur kalan genci aşağıdaki arkadaşları teselli etti.

Çevredeki vatandaşlar da ağaçtaki genci şaşkın gözlerle izledi. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, genç için merdivenli bir itfaiye aracı istedi. Yaklaşık 1 saat palmiye ağacının dallarına oturup bekleyen genç, kurtarma ekiplerinin gelmesini beklemeden son bir hamle yaptı. Alpşen, dallara tutunarak aşağı indi.

Arkadaşlarının üzerindeki tozları sildiği Alpşen, ağaçta mahsur kaldığını hatırlatarak, kendisine yardıma geç kalan ekiplere tepki gösterdi.

Bu arada, bugüne kadar sürekli ağaçta mahsur kalan kediler için operasyon yapan itfaiye ekipleri, bu kez de palmiye ağacının tepesinde kalan bir genç için harekete geçmiş oldu. Ancak olay yerine geldiklerinde gencin indiğini öğrenince ayrıldılar.
 
  • Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61, asigsasi ve elmacıadam


elmacıadam

elmacıadam

Üye
Ben de olsam aynını yapardım heralde
 

tfirat05

Üye
hahahahah ah şu türkleerr :D
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Müzikde İyiymiş :D asgdfhjhdruhesr Güzelmiş :D ASgsdrtyebg5dv
Tekrar Gösterebilirim Böyle Koduğum Gibi aasdtgyerhwyst :D
 


Üst Alt