Telefonla yönetilen stres çarkı satışa çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Telefonla yönetilen stres çarkı satışa çıktı
Ülkemizde herkesin elinde rastladığımız stres çarkı çılgınlığına yeni bir bakış açısı daha merhaba dedi. Telefonlar üzerinden analiz edilen BlueSpin isimli stres çarkı tanıtıldı.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tüm dünyada başlayan stres çarkı akını, girişimcileri yeni bir yola daha itti. Klasikleşmiş olan stres çarkımodellerinden sıkılan insanların farkına varan üreticiler, kablosuz bağlantı özelliğiyle dikkatleri üzerine çekebilecek olan yeni stres çarkı modelini duyurdu.

Ünlü girişimci sitesi Indiegogo üzerinden başlayan bu yeni proje BlueSpin olarak isimlendirilirken, akıllı cep telefonlarınızın üzerinden sizlere stres çarkı ile ilgili önemli istatistikler sunuyor. Geliştirilen stres çarkı üzerindeki Bluetooth yongası mobil cihazlarınız ile entegre olarak çalışabilirken, sizlere uygulama üzerinden çarkın dönüş hızı, kaç tur döndüğü, kaç defa el değiştirdiğiniz ve ne kadar süre döndüğü hakkında sizlere bilgi veriyor.

Geliştirilen BlueSpin isimli stres çarkı üzerinde dokunmatik sensörler de bulunurken, bir yere koyduğunuzda o yeri unutmamanız için harita üzerinden stres çarkının nerede olduğunu da sizlere gösteriyor. LED ile donatılan çark üzerinde 3 farklı aydınlatma seçeneği kullanılırken, 60 metrelik mesafe içerisinde telefonunuzla bağlantı kurabiliyor.

230mAh kapasitesindeki olan Li-Po 3.7V kapasiteli düğme pil içeren cihazın enerjisinin 1 sene dayandığı belirtilirken, ürünü Indiegogo üzerinden 40 dolarlık fiyat etiketi karşılığında satın alabiliyorsunuz.
 


Üst Alt