fatih53
Üye
telefona virüs bulaştı yardım
telefonuma virüs girdi arkadaşlar bluetooth açıkken bi mesaj geldi yanlışlıkla yesledim hemen yükledi ne kadar iptal etsende ve girenn virüs telefon rehberindeki tüm nolara mms mesaj atıyor sırayla ve bu giden mesaj karşı tarafa ulaştıgında onadp aynı olayı gerçekleştiriyor hafıza jkartını sıfırladım telefonu yabancı olan bütün bilgileri sildim ama o virüsü bulamadım
: ve son care rehberdeki noları sildim şimdi gitmiyor bende aramada simkart rehberini kullanıyorum
bu iteden anti-virüs isminde program kurdum çalıştırdım ve tekrar şimden tel rehberine no kopyaladım ama hala silinmemiş bu virüsten nasıl kurtulacam
telefoncu 20 ytl istedi yuh dedim ki elimde 2 tel var bu halde olan diger telede benden giden mesajla bulaştı yardım din lütfen :'(
telefonlar nokia 3230
program gösterin virüs tarama için ama iyi olsın temizlesin
teşekkürler

bu iteden anti-virüs isminde program kurdum çalıştırdım ve tekrar şimden tel rehberine no kopyaladım ama hala silinmemiş bu virüsten nasıl kurtulacam
telefoncu 20 ytl istedi yuh dedim ki elimde 2 tel var bu halde olan diger telede benden giden mesajla bulaştı yardım din lütfen :'(
telefonlar nokia 3230
program gösterin virüs tarama için ama iyi olsın temizlesin
teşekkürler