Telefon Kontrol Eden Yüzük "Geak Ring"

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Kontrol Eden Yüzük "Geak Ring"




Giyilebilir teknolojilerde firmalar farklı projeleri ile gündeme gelmeye devam ediyor. Geak isim Çinli firma "Geak Ring" adındaki yüzüğü ile telefonu kontrol etmeyi sağlıyor.

Akıllı telefon, tablet bilgisayar derken sıra giyilebilir teknolojilere geldi. Google'ın gözlük projesi Google Glass var, diğer yandan Apple, Samsung ve LG'nin ise akıllı saat çıkartacağı söylenip duruyor. Açıkçası bilim kurgu filmlerinde gördüğümüz cihazlar gerçek hayatta karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Giyilebilir teknolojik ürünlere ise ilginç bir cihaz daha katıldı. Bu cihaz bir yüzük.

Çinli akıllı telefon üreticisi olan Geak, Geak Ring adında bir yüük yaptı. Bu yüzük NFC bağlantısı kullanarak telefonun kilidini açıyor. Böylece kullanıcı telefonun ekranına şifre yazıp kilidi açmakla uğraşmıyor. Ayrıca yüzük telefon numaralarını saklamada yardımcı olurken, numaraları paylaşabiliyor.

Geak Ring, şimdilik Geak Eye ve Geak Mars Android telefonları ile uyumlu. Ama üretici firma gelecekte Geak Ring'in Samsung, Xiaomi ve Oppo gibi diğer üreticilerin telefonlarını destekleyeceğini belirtiyor. Yüzüğün ön siparişi ise 8 Ağustos'ta başlayacak. Fiyatı da 199 yuan yani 30 dolar.
 


Üst Alt