HTC One X Telefon Açılmıyor Usb Görüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Phenemon

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Açılmıyor Usb Görüyor
Merhabalar ustalarım. Htc Desire x Telefon boot ekranında kalıyordu. bende yabancı bir siteden fasboot işlemi ile cmd den kilidini açıp recovery yükledim. boot dosyası attım. telefon açıldı 1 dk sonra dondu kapandı birdaha da açılmıyor. tus kombinasyonu işe yaramıyor. usb ile pc ye bağladığım da ise Qualcom HS-USB QDLoader 9008 (com8) olarak görünüyor. Bu telefonu hayata döndürebilirmiyim. Hangi flash programını kullanmalıyım.
OTA_PROTO_U_JB_45A_S_HTC_Europe_2.20.401.5-1.18.401.3_release_314904khadafndak8w4gul diye bir rom indirdim bu iş görür mü.
 


MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Telefon görüyorsa çok güzel . Bence yüklediğin yazılım dosyalarında sıkıntı olmuş ve yazılım çökmüş . Recovery yüklemeyi dene önce. Recovery yükleyebilirsen . Yazılımı güncelleme ile yükleme . Şöyle ki bir android tablete yazılım yüklemeye kalktım . Resert tuşuna çok basmışım yazılım uçmuş haberim yok . Her şeyi tam yapıyorum yazılımı güncelle diyorum bilgisayar programına yüklemeyi yapmıyor . Megersem ölü yazılım yükle seçeneği varmış . Dead flash dedikleri bu olayı yapınca yazılım yüklendi.
Hangi programı kullanacağı bilemiyorum . @Buğra yardımcı olabilir .
 
Buğra

Buğra

Admin
9008 portunda görüyor ise cihaz EDL modunda bağlanıyor demektir.

HTC Desire X için EDL rom dosyasını bulmanız ve bunu QFIL programı ile cihazınıza yüklemeniz gerekiyor. Bu işlemin ardından cihaz açılacaktır. Elbette HTC Desire X için QFIL ( EDL ) romu bulabilir misiniz bilemiyorum çünkü her cihazın edl romu paylaşılmıyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: Phenemon ve MAERKEK

Phenemon

Üye
    Konu Sahibi
Saatlerdir arıyorum bulamadım :( Yükleme ekranı geliver se çözecem geri kalanını.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
ubuntu yükleyip Bu işlemi yapsam çözüm olurmu acaba.
 


Üst Alt