Tek dokunuşla mucizeler yaratan USB!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Tek dokunuşla mucizeler yaratan USB!
J5 Create JUD200, USB beklentileri yüksek olanlar için tasarlandı. Tek dokunuşla neler yapabileceğinize siz de şaşıracaksınız..
Android Klavye/ Mouse ve Data Switch olarak tanımlanan J5 Create JUD200 Universal Dock Station, tüm notebook, netbook, ultrabook, Mac ve Mac dizüstü bilgisayarlar ile %100 uyumlu.

Teknoloji dünyanızda yeni bir çağ açan JUD200, sadece bir USB portu ile kişisel bilgisayarınıza 7 farklı aygıtı aynı anda bağlamınızı sağlıyor.



İnanılmaz özelliklere sahip üstün performans ürünü JUD200, özel tasarımıyla kişisel bilgisayarınızın aşırı ısınmasını engellerken, 3 port USB girişi ile 3 USB cihazı aynı anda birbirine bağlayabilir.

Ekstra VGA monitör çıkışı ile verimli bir çalışma alanı yaratan bu mucize cihaz, ağ kartı girişi ile yerel ağınıza kolayca giriş yapmanızı sağlıyor. Üstelik hoparlör çıkışı ve mikrofon girişi ile multimedya deneyiminizi doruk noktasına ulaştırıyor.



Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlarda dosya transfer etmenize, dosya almanıza yarayan bu teknoloji, Android yüklü tabletinizde bilgisayar klavyenizi kullanma olanağı sunuyor.

Word, excel, grafik yazılım programlarını rahatlıkla kullanabileceğiniz ve pano kullanılan yazılımlarla çalışırken kopyala-yapıştır özelliğini tek tıkla halledebileceğiniz JUD200, 920 x 1200 kadar yüksek çözünürlük, 4 farklı ekran modu ile maksimum performansı yaşatıyor. Genişletilmiş mod, ana ekran modu, çoğaltılmış mod, yönlendirme modundan birini seçerken, kişisel bilgisayarınıza bir monitör daha takabilirsiniz.


Bu mucize özellikler sadece JUD200'de! Seçiminiz üstün teknoloji olsun, hayatınız kolaylaşsın.


(teknolojioku)
 


doctorrr

doctorrr

Üye
reklam yapıyorsun ha :D güzelmiş ama :spr :tşk:
 
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
rica ederim, olacak o kadar :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt