Tegra 4′lü Yeni Akıllı Telefon “zte Geek” Resmi Olarak Duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Tegra 4′lü Yeni Akıllı Telefon “zte Geek” Resmi Olarak Duyuruldu
Geçtiğimiz Temmuz ayında Çin kökenli akıllı telefon üreticisi olan ZTE‘nin yeni modellerinden bir tanesi karşımıza gelmişti. Bu yeni modelin önemli özelliklerinden bir tanesi de, yonga setinin Nvidia’nın yeni ürünü Tegra 4olmasıydı. ZTE Geek U9888S olarak ortaya çıkan bu yeni akıllı telefon, ZTEtarafından resmi olarak duyuruldu.



ZTE Geek olarak duyurulan yeni akıllı telefon 5″ büyüklüğünde ve1920×1080 piksel Full HD çözünürlükte dokunmatik ekran ile geliyor. 1.8Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli Cortex-A15 tabanlı işlemci içeren Nvidia Tegra 4 yonga setinden güç alıyor.

ZTE’nin yeni akıllı telefonu 2GB sistem belleği yanı sıra 16GB dahili veri kapasitesi sunuyor. Ayrıca microSD kart desteği ile arttırılabilir hafıza sunuyor.

Akıllı telefonun arka yüzünde 13MP çözünürlükte ve f/2.2 odak genişliğine sahip kamera bulunurken, ön tarafında da 2MP bir başka kamera yer almakta. Google‘ın Android 4.2 Jelly Bean mobil işletim sistemi ile sunulacak olan ZTE Geek 2.300mAh batarya sunarken, Çin’de satışa sunulacak akıllı telefonun fiyatının da 310$ civarında olacağı kaydediliyor.

Tegra 4′lü yeni akıllı telefon “ZTE Geek” resmi olarak duyuruldu
 


Üst Alt