Tatilde internet (Ucuz çözümler)

Sponsorlu Bağlantılar

technogamer2345

Üye
    Konu Sahibi
Tatilde internet (Ucuz çözümler)
Arkadaşlar tatile çıkacağım ama internet işi sıkıntı oldu. Telefonum max. 3G destekliyor hız kötü, pingler rezalet. CS:Go gibi oyunlarda iyi performans için 4.5G lazımmış. Taşınabilir modem veya superbox düşündüm. Sadece 2 ay için alacağım. Yani sadece 2 ay internet paketi faturası ödemem lazım. Sonra tekrar bu şekilde tatil durumu olursa internet paketini tekrar alırım, cihaz bir kenarda durur. Veya yurtdışında aldığım bir SIM ile de cihaz çalışabilir mi?
Bakıyorum turkcell ttkom vodafone hepsi taahhüte bağlamaya calısıyor. faturasız mantığı ile 1 ay aldım dahada almak istedim, 2 ay aldım kalan aylarda paket almadım. gibi olmuyor mu? yoksa 3G ile 3 mbps 80 pingle idare edicez..


4.5G aramalara kapalı hat çıkartılması lazım 50 tl civarı sanırım vodafone'da 164 tl cihaz bedeli.. ttkom'da da o civar olsa. turkcell'de 200 tl ve 300-400 tl'lik iki cihaz var. paketler turkcell'de aşırı pahalı. başka 4.5 taşınabilir modem alabilirmiyiz? yokmudur internette 50-100 tl civarı. ping-download iyi olsun yeterli.

Superbox şahsen mantıklı gelmedi 150 tl aylık..
 
phasan

phasan

Üye
Türk Telekom bak
 


Üst Alt