tarayıcı tavsiyesi lütfen?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mutluadam

Üye
    Konu Sahibi
tarayıcı tavsiyesi lütfen?
arkadaşlar firefox ta ie deki gibi otomatik tamamlama ve ayrı olarak çıkışta geçmişi saat gün olarak temizleme var. bunlardan başka bu benim için önemli olan iki özelliğe sahip tarayıcı varmı? yani otomatik tamamlama ve çıkışta geçmişi temizleme.. otomatik tamamlama derken adres çubuğundaki tamamlamadan bahsetmiyorum forumlarda aramalarda v.s tamamlamadan bahsediyorum şu bildiğimiz.. teşekkürler.

birde aynı yerel diske iki farklı sürüm firefox kuramıyormuyuz? mesela firefox 3.0.8 ve 3.6 gibi..

zehircbbb

zehircbbb

Üye
Benim biLdigim kurabıLıorsun. Ama ne Gerek var ki ??

mutluadam

Üye
    Konu Sahibi
madem yardımcı olacan açık yazsana kardeşim. firefox iki tane kurabiliyormuyuz aynı diske demin denedim 3.6 vardı birde 3.0.8 kuracaktım kurdum 3.6 yok oldu . değişik özellikler var onları kullanabilmek için iki değişik sürüm kurmak istiyorum.

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
Hayır. İki tane aynı marka tarayıcı kuramazsınız.
Ancak şöyle yapabilirsiniz gizli olmasını istediğiniz gezinmeler için: Araçlar menüsünde "Gizli Taramayı Başlat" diye bir öğe var. Onu çalıştırdığınız zaman ne yaparsanız yapın kaydolunmaz.

Ayrıca otomatik tamamla açmak istiyorsanız yine Araçlar menüsünden Seçenekleri seçin, yukarıdan Gizlilik menüsünü seçin, hatırlamasını istediğiniz şeyleri işaretleyin.

Bu arada, gizlilik modunda gezinirken otomatik tamamla, parola hatırla, geçmiş vs. gibi şeyler olmaz. Haliyle bu moddan çıktığınızda o şeyleri göremezsiniz ki amaç budur.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
2 tane ayrı Firefox kullanmak istiyorsanız , sürekli kullandığınız versiyonu sisteme kurun , ara-sıra kullanmak istediğiniz versiyonu da portable olarak edinin...

mutluadam

Üye
    Konu Sahibi
saol nedved allah razı olsun. işimi gördün. yalnız bu portable firefoxu 5800 xm gibi symbian ce ptelefonuna atsak çalışmazmı? :) galiba çalışmaz değilmi yazılım kodları ve sistem farklı olduğu için pc den..?

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Aynen öyle dostum...

Burak

Üye
kardeşim
bence google chrome kullan

Perfect!

Üye
google yada opera kullanabilirsin

Burak

Üye
chrome herzaman için en iyisi google ürünlerini kullan

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Sorun çözülmüştür...

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt