Tandoğan: Özel bir başlık takacağım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
Tandoğan: Özel bir başlık takacağım
Kafatasından geçirdiği ameliyatın ardından çalışmalara başlayan Bursaspor’lu Ali Tandoğan, maçlarda özel bir başlık takacağını söyledi.



Kafatasındaki çatlak nedeniyle ameliyat olduktan sonra çalışmalara başlayan Bursaspor’un yıldız futbolcusu Ali Tandoğan, NTV Spor’a açıklamalarda bulundu.
Ali Tandoğan çalışmalara başladı


Ali Tandoğan, Spor Merkezi programına telefonla bağlanarak Ercan Taner’in sorularını yanıtladı. Çalışmalarda kendini fazla zorlamadığının altını çizen tecrübeli futbolcu, karşılaşmalara özel bir başlıkla çıkacağını söyledi.
Çalışmalara başladığını belirten tecrübeli futbolcu, "Bugün doktorumun yanına gittim. Küçük küçük, çok zorlamadan, bisiklet çevirmemi, ağırlıklara girmemi söyledi. Kendimi zorlarsam son maça yetişme şansım olur, ancak ben bu noktada çok da fazla riske etmek istemiyorum kendimi. Duruma göre bakacağım tabii. Eğer kendimi çok iyi hissedersem, son maça yetişmeye çalışacağım; ama olmazsa ikinci yarının ilk maçında takımdaki yerimi alacağım" dedi.
Karşılaşmalara özel bir başlıkla çıkıp çıkmayacağı sorusuna Tandoğan, "Şu anda özel bir markayla anlaşmam var. Kendileriyle görüştüm. Bayram tatili nedeniyle şu anda çok ilerleme sağlayamadık, ama bayramdan sonra bir kez daha oturup konuşacağız. Özel bir başlık konusunda bana yardımcı olacaklarını söylediler. Ben de kesinlikle böyle özel bir başlık takmam gerektiğini düşünüyorum zaten" şeklinde cevap verdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt