Tahta köprü çöktü ikizleri sel ayırdı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
    Konu Sahibi
Tahta köprü çöktü ikizleri sel ayırdı


4 yaşındaki Omay, fotoğraf çektirmek için çıktığı tahta köprünün çökmesi sonucu sel sularıyla coşan dereye düşerek sulara kapıldı, cesedi bir gün sonra bulundu.
İZMİT’teki ÇADEM Yabancı Dil Kursu’nun sahibi İbrahim Çağdaş İnaltay ve Berat İnaltay çifti, Cumhuriyet Bayramı tatilini değerlendirmek amacıyla, 4 yaşındaki ikiz kızları Miray ve Omay ile birlikte Karamürsel İlçesi’ndeki Başdeğirmen Alabalık Tesisleri’ne kahvaltıya gitti.
Anne ve babalarıyla birlikte kahvaltı yapan ikizler, bir süre sonra fotoğraf makinelerini alıp birlikte çevrede dolaşmaya başladı. Dere kenarındaki küçük tahta köprünün üzerine çıkan Omay, kardeşinden fotoğrafını çekmesini istedi.
Miray da kardeşinin fotoğrafını çekmek için tahta köprüden uzaklaştı. Kardeşine poz veren minik Omay, altından kabaran derenin aktığı köprünün aniden çökmesiyle birlikte, kendisini suların içinde buldu. Kardeşi gözlerinin önünde çırpınan Miray, kurtarmak için arkasından suya girdi.
EŞİNİ VE DİĞER KIZINI KURTARDI

İkiz kardeşler, suda sürüklenirken çığlıkların geldiği yöne koşan anne Çağdaş İnaltay, gördüğü manzara karşısında şok oldu. Hemen dereye atlayan anne, Miray’ı kurtarmayı başarırken hızla akan sulara kapılan Omay, süreklenerek gözden kayboldu.
Baba İnaltay da arkasından suya atlayıp eşini ve kızı Miray’ı dereden çıkardı. Dere boyunca çevredekilerle birlikte koşan anne ve baba, Omay’a ulaşamadı.
İKİZİNE POZ VERİRKEN FELAKET YAŞANDI

İkizi Miray’a fotoğraf çekmesi için poz verirken köprünün yıkılması sonucu dereye düşen 4 yaşındaki Omay (solda) tüm aramalara rağmen bulunamadı.
Olay yerine gelen jandarma ekipleri de, Omay’ın izine rastlayamadı. Derenin Karapınar ve Yalakdere köyleri arasındaki aramalar bir gün sonra minik Omay'ın cesedinin bulunmasıyla son buldu..
habertürk
 


Usta Şirin

Usta Şirin

Üye
herşey o köprüyü yapanın suçu o olaydan sonra hala o köprü yapılmadı insaf ediyorum ve allaha havale ediyorum insallah bir olay daha yasanmaz o köprüde...

--------------- Ekleme ---------------

:off::off::off:
 
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
amin.. üzüldüm bende
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt