tahkim kurulu cezayı onayladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Legend_Come_Back

Üye
    Konu Sahibi
tahkim kurulu cezayı onayladı
Tahkim Kurulu Cezayı Onayladı
Everton maçındaki olaylar nedeniyle, PFDK'nın Fenerbahçemize verdiği 1 maç seyircisiz oynama cezasına, kulübümüzün yaptığı itirazı görüşmek üzere toplanan Tahkim Kurulu, başvurumuzu redderek, PFDK'nın kararını onayladı. Hiçbir kanıta dayanmayan ve zaman aşımına uğramış bir konu hakkında verilen cezanın onaylanması, bir hukuk cinayetidir. Güçsüz, alalecele kurulmuş bir federasyonun ve ona bağlı kurumların iflas ettiğine işarettir. Göreve geldiğinden bu yana, her türlü ahlaksızlığı yapan futbolcuları affeden, sahaya seyircilerin girdiği, koltukların havalarda uçuştuğu maçlarda, sırf ev sahibi takım bir hafta sonra Fenerbahçe ile oynuyor diye saha kapatamayan bu federasyon ve onun kurullarının aczi, 2-3 tetikçi kalemin ve diğer kulüplerin baskısına dayanamayarak verdiği bu kararla belgelenmiştir. "Fenerbahçe Engellenmelidir" operasyonu düzenleyenlerin maşası konumuna düşmüşlerdir.

Bu karar verildiğinden beri uyarıyoruz. Bu ceza onanırsa büyük yara alırsınız, tarafsızlığınıza gölge düşer, takipçiniz olacağız diye. bundan sonraki disiplin karalarınızı bekliyoruz, sahada parmak atmalara, yüze tükürmelere, sahaya girenlere, koltukları insanların başlarına, istiklal marşında küfür edenlere, yöneticilere 90 dakika boyunca küfür edenlere nasıl cezalar vereceksiniz merak ediyoruz. Ama artık meydan boş değil. Büyük Fenerbahçe'nin Büyük taraftarını her adımınızda ensenizde hissedeceksiniz. Devletin kurumlarına, bizimle fair-play yoluyla rekabet edemeyenlerin maşalığını yapmak yakışmıyor. Biz bu filmi sizden önceki federasyon zamanında 7 sene boyunca gördük... Mücadeleye, girdik ve kazandık... O karanlık yıllardan, büyüyerek çıktık. Çünkü haklıydık... Bu dava da haklıyız.

Bu yaptıklarınız Fenerbahçemizin büyük yürüyüşünü engelleyemeyecektir. Hele böyle ayak oyunları bizi tökezletmez bile. Fenerbahçe futbolcusu cumartesi günü mabedimizde yalnız olmayacak. Çünkü bedenimiz olmasa bile, kalplerimiz orada olacak.

antu.com

evet arkadaşlar fenerli arkadaşlarıma sesleniyorum. federasyonun ayak oyunları yetmedimi. bu cumartersi stadımızda takımımızın yanıbaşında olalım icap ederse dışardan bile duyururuz sesimi

yuh be forumdaki fenerli az biliyorum ama en azından van gökhan nerdesiniz yorum yapın yaws



Aynı konuda peşpeşe mesajlar atmayalım..
 


van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Geldik yaw.. :ehe:


Ne diyim doğru karar.. ;)
 
Caine

Caine

Üye
yaw o kadar buyutulecek olaylar oldumu ki is saha kapatmaya kadar gitti ????? ne diyim ki hayirlisi olsun
 
jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
stat icinde adam vuruldu daha ne olsun
 
Roy

Roy

Üye
Emniyet havuzdan para alamadığı için yeterli önlem alınmamıştır,üst arama bile yapmadılar...bunun sorumlusu ne olursa olsun işini yapmak zorunda olan emniyettir..Fenerbahçenin olayda bir suçu yok..Yine oyunlar oynanmaya başladı ama artık fenerbahçenin önünü böyle küçük beyinler kesemez,biz böyle şeyler çok yaşadık..
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Emniyet arama yapmasına rağmen aziz yıldırım kapılarda yığılma oluyor diye açın demiş ve arama yapılmadan içeri alınmış taraftarlar...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt