Symbian 2016'ya Kadar Yaşayacak!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
Symbian 2016'ya Kadar Yaşayacak!
Nokia ve elbette ki Symbian'a dair süreli ilginç söylentiler ortaya atılıyor. Tüm bu iddialara noktayı koyan Stephan Elop, Symbian'a ve Nokia'ya dair önemli açıklamalar yaptı.
28/05/2011 14:30

Microsoft'un Symbian'ın yerine Windows Phone 7'yi tercih edeceğini açıklaması, Symbian'a yakın çevreler tarafından rahatsızlıkla karşılanmıştı. Symbian tutkunlarını bir kenara bıraksak bile emektar mobil işletim sistemine bugüne gelene kadar yapılmış çok ciddi yatırımlar mevcuttu.

Nokia'nın bu hamlesi Symbian için artık sonun çok yakın olduğuna dair fikirlerin hızla yayılmasına zemin hazırlamış oldu. Zaten kötü günler geçiren Symbian, bu söylentiler ile birlikte bir çıkmaza sürüklenmiş oldu.

Bu durum, hali hazırda Symbian'lı akıllı telefonları pazara sürmeye devam eden Nokia adına da çeşitli olumsuzlukları beraberinde getirmeye başladı.



Bu durum karşısında da Stephan Elop kendini bir açıklama yapmak zorunda hissetmiş olmalı ki Nokia Conversation'ta bir video yayınladı.

Videoda Symbian'ın geleceğinden ve Nokia'nın uzun soluklu stratejisinden bahseden Elop, Windows Phone 7, Nokia'nın geleceği olacak ancak Symbian'dan ve diğer platformlardan da vazgeçilmeyecek diyor.

Symbian için güncellemelerin 2016 yılına kadar kesinlikle devam edeceğini vurgulayan Elop'un konuşmasından, Symbian ekibinin de daralarak da olsa çalışmaya devam edeceği anlaşılıyor.


Kendi dùşüncem: 2016 ya kadar ben telefonumu değiştirmiş olurum ve adam açıkcası zaten çoktan bittidiniz diyor tam dibe %0 vuruşunuz 2016 diyor başka anlam çıkarılmaz.


- - - Eklendi - - -

tarihi geçmiş bi haber ama ana fikir
 


hizan

hizan

Üye
halen symbiandan beklentisi olanlar dikkatli okusun.
 
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
zaten uzun zamandır herkes biliyor bunu ne gerek var ki bu konuya...
 

MaxipmaN

Üye
terddütte olanlar için yararlı
 
PremiumWork

PremiumWork

Üye
Bilgilendirme için :tşk:
 

kcr

Üye
O zaman ölünceye kadar yaşasın Symbian! Beklentilerim olsa da Nokia'ya bazen kızsam da yine de kullandığım cihazdan da symbian'dan da memnunum arkadaş. Beğenmeyenlerin de değiştirecek olanların da yolu açık olsun...
 
smh60

smh60

Üye
oyun isteklerde üst konu olsun adamlar nova 3 modenr combat asp 7 itiyor hala ya :D
 
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bilgi için teşekkürler ancak konu zaten bilinen bir gerçek ve defalarca konusu açıldı kapatıldı.Sohbet ortamı yaratmadan :locked2:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt