Symantec Ghost 7.0(alıntı Dil)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hzrcn

Üye
    Konu Sahibi
Symantec Ghost 7.0(alıntı Dil)
Arkadaşlar Merhaba..Ghost dediğimiz program, programcıların tabiriyle C:'nin fotoğrafının çekilip D:'ye kopyalanmasıdır.
Ghost Nasıl Alınır?
Önce Windows 98 Me başlangıç disketini takıyoruz.We restart diyoruz.Tekrar açılırken bir menü gelecek, buradan 3.numaralı olanı yani; 3.CD-ROM desteği olmadan başlat seçilir.Beklenir.A:/> gelince önüne ghost yazılır(A:/>ghost).Entera basmadan başlangıç disketi çıkartılır.Ghost disketi takılır.Sonra entera basılır.Bekleyin..Ghost açılacak.

Buraya Kadar Herşey Aynı..


Ghost İmajı Alma:

Program açılınca sırayla; Local/Partition/To İmage denir.Size imaj almak istediğiniz yerler sorulur.Zaten buralar hep en öndedir.Sİz sadece tab ile ok'u aktifleştirip enter deyin.Sonra tab ile D:'ye girin.Yeni klasör açın.(Örn:Full) Klasörün içine girin.imaja isim yazın.We save deyin.Sıkıştırma oranına high dersek çok daha az yer kaplar.İmaj alırken sorular sorar.Bu sorular için hep olulu düşünün we ok diyin..

Ghost İmajına Dönme:

Local/Patition/From İmage denir.Sorulan soruları tekrar tab ile aktifleştirip enter deyin.En son ghost imajınızı bilgisyardan gösterin.OK diyin.İşlem başlar. Bitince reset computer deyin..


Bilgisayar çökünce illa format atmanız gerekmez.Ghost kullanıyorsanız, bilgisayarınız eski haliyle tekrar açılır.


Ghost ve Başlangıç disketi temin edemeyenler için, buraya ekleyebilirim!!!!!


saygılarımla hızırcan
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt