Originally posted by valmont2@Aug 24 2005, 06:56 PM
arkadasım telefondaki herseyi hafıza kartına al.. telefon hafızan bos olsun.. sonra boyut olarak programları once kur.. msn in varsa ordan yardımcı olayım istersen ..r
[post=143263]Quoted post[/post]
İlk olarak telefon hafızasına program yüklemek,kurmak zararına olur. En iyisi hafıza kartı alıp buna program kurmaktır. Fakat programları hafıza kartına da kursan mutlaka telefon hafızasında azalma olur. Bunun için işine yaramayacak olan fotoğraf,zil sesi,video ve java oyun gibi dosyaları mutlaka hafıza kartına aktar. Mesaj hafızanı hafıza kartı olarak ayarla. Bu işlem diğer arkadaşların da belirttiği gibi S60_Patch_Mesagges_Stories_in_MMC uygulaması ile oluyor. Yinede yeterli olmazsa benim alternatif yöntemimi deneyebilirsin: telefon hafızanda kurulu olan programlardan bazılarının uygulama dosyalarını hafıza kartına atabilirsin. Yalnız bu riskli bir işlemdir ve "Sistem hatası" uyarısı alabilirsin. Mesela bendeki sx1 de bulunan "Eti Camcorder" programının bazı dosyalarını "Fexplorer" programı yardımı ile hafıza kartına attım. Dikkat etmen gereken nokta ".ini;.app" gibi uzantları olan dosyaları hafıza kartına göndermemek. Umarım işine yarar.Originally posted by esmer_kule@Aug 24 2005, 06:51 PM
arkadaşlar sx1 in hafıza probleminden büyüük oranda muzdaribim.. telefounma 1.5-2 mb lık birşey dahi yükleyemiyorum hafıza yeterli değil diyor.. bu telefonlara büyük boyutlarda program kurmak acaba mümkün değil mi?? bilgisi olan varsa yardımınızı bekliyorum..
[post=143261]Quoted post[/post]