Sx1 Kapak Takma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ramboberk

Üye
    Konu Sahibi
Sx1 Kapak Takma
başarı ile konuştum bu benim telefonu siyah yapçam ama şöyle birşey var başarı 230ytl istedi dedim
kapağı ben alayım 120euro para istiyor bu ne biçim iş garanti bozulmasın diye ellerindeyiz tabi zaten ön kapakta bi sorun var garanti ile değişçek

başka bir yolu varmı garantiyi bozmadan

madmann

madmann

Üye
impossible

excaliburussx1

Üye
tuşlarda bi problemin olursa ön kapak değişiyor.. ben de 1 ve 4 ile sol menü tuşuzor basıyordu ön kapağı değiştirdiler

amedian

amedian

Üye
insanlar para kazanmanın kolay yollarını bulmuslar 120 € istiyomus sanki komple debriyaj baskı balata degisiyo ....ler

yoks

Üye
ewet Sx1 în o problemi var Clip-it kapak değil ve ön kapak 100 ytl olup arka kapak 60 ytl 'dir

karizma61

Üye
ArkadaŞim Kendİ DÜŞen AĞlamaz..bİzde AĞliyoruz.
Birak Dahanik Kalsinnn...

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
arkadaşlar o kadar parayı o kapaklara bağlamayın ihtiyacı olan alsın bulursanız temiz çıkma kapaklar alın zaten sx1in 2. eli 150-200 kağıt ona göre ince eleyip sık DOKUYUN!!!!!!!!!!

kmya

kmya

Üye
evet istanbulda bi arkadaşım doğubankta sormuş temiz çıkma kapağa 45 dolar istemişler yan sanayisi 5 ytl filan ben yan sanayi aldım taktım ama oturmadı bende tekrar orjinal kapağını taktım..

Lion Heart

Lion Heart

Üye
SX1 ilk çıktığı andaki gibi 1.2 milyardan satılsa değerdi. Ancak şimdi telefonun kapakları telefonun kendisinden daha değerli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt