256 mb hafıza kartım varOriginally posted by matchelss@Aug 31 2005, 04:37 PM
Öncelikle sıradışı19 arkadaşımızda hafıza kartı varmı onu bilmemiz gerekiyor aslında.
[post=150453]Quoted post[/post]
Sx1 telefon hafızası 3966 kb. tır. Ortalama bir Mp3 2.5-5 Mb Arasıdır. Diğer arkadaşların da söylediği gibi eğer göndermek istediğin Mp3 boyutu senin tel.hafızandan yüksekse gönderemezsin. Telefonun hafızasını ayrıntılı olarak "uygulama yöneticisi"nden öğrenebilirsin. Kurulum bölümündedir.(Bunları zaten biliyorsundur ama yeni sx1 kullanıcıları bilmiyor olabilirler ve gereksiz yere forum konusu açmamaları için ayrıntılı olarak anlatıyorum.) Sonuç olarak göndereceğin mp3'ü bluetooth ile de göndersen yine de mesajlar bölümündeki "giden kutusu" vasıtası ile gönderilecektir. Bu ise telefon hafızası üzerinden işlem yaptığı için"gönderilemiyor.Önce bazı verileri silin" uyarısı almana neden olacaktır. Eğer mesaj hafızanı "hafıza kartı" olarak ayarlarsan sorun çözülür. Bu Ayarlamayı message in mmc prgramı ile yapabilirsin.Originally posted by sıradışı19@Aug 30 2005, 11:02 PM
sx1 imle bluetooth ile mp3 gönderemiyorum dosya yöneticisi:hafızada yeterli yer yok diyor lütfen yardım
[post=150081]Quoted post[/post]
Originally posted by joker_bgli+Aug 31 2005, 12:43 AM--><div class='quotetop'>QUOTE(joker_bgli @ Aug 31 2005, 12:43 AM)</div><div class='quotemain'>telefonunun boş hafızası mp3 boyutundan az ise gönderemezsin
[post=150140]Quoted post[/post][/b]
Originally posted by [email protected] 31 2005, 01:08 PM
joker bgli arkadas dogru soylemis en az mp3 kadar tel hafızasında da bos yer olması lazım ms drive de cozum diil
[post=150427]Quoted post[/post]
Sx1 telefon hafızası 3966 kb. tır. Ortalama bir Mp3 2.5-5 Mb Arasıdır. Diğer arkadaşların da söylediği gibi eğer göndermek istediğin Mp3 boyutu senin tel.hafızandan yüksekse gönderemezsin. Telefonun hafızasını ayrıntılı olarak "uygulama yöneticisi"nden öğrenebilirsin. Kurulum bölümündedir.(Bunları zaten biliyorsundur ama yeni sx1 kullanıcıları bilmiyor olabilirler ve gereksiz yere forum konusu açmamaları için ayrıntılı olarak anlatıyorum.) Sonuç olarak göndereceğin mp3'ü bluetooth ile de göndersen yine de mesajlar bölümündeki "giden kutusu" vasıtası ile gönderilecektir. Bu ise telefon hafızası üzerinden işlem yaptığı için"gönderilemiyor.Önce bazı verileri silin" uyarısı almana neden olacaktır. Eğer mesaj hafızanı "hafıza kartı" olarak ayarlarsan sorun çözülür. Bu Ayarlamayı message in mmc prgramı ile yapabilirsin.Originally posted by perfectlover+Sep 1 2005, 02:25 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(perfectlover @ Sep 1 2005, 02:25 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-sıradışı19@Aug 30 2005, 11:02 PM
sx1 imle bluetooth ile mp3 gönderemiyorum dosya yöneticisi:hafızada yeterli yer yok diyor lütfen yardım
[post=150081]Quoted post[/post]