Swift makyaj tazeledi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
Swift makyaj tazeledi
Suzuki'nin, B segmentindeki temsilcisi Swift, tepeden tırnağa yenilenen tasarımı ve zengin donanımıyla satışa sunuldu.

Yeni Swift, genç, dinamik, heyecan verici kişiliği ve kullanıcısına şehir içi kullanımda sağladığı performansıyla dikkat çekerken, geniş iç hacmiyle de öne çıkıyor.

Yeni Swift'in motoru, 5800 devirde 92 beygir güç, 4200 devirde ise 116 Nm tork üretiyor. Şehir içinde 100 km'de 8.0, şehir dışında da 5.1 litre yakıt tüketen Yeni Swift, ortalama 6.2 litrelik yakıt tüketimiyle (1999/100/EC) sınıfındaki en ekonomik otomobiller arasında yer alıyor. Swift'in 1.3 16V benzinli versiyonunun anahtar teslim fiyatı ise 23 bin YTL.

Sportif tasarımıyla öne çıkan Yeni Swift, N-CAP yaya güvenliği testlerinde 3 yıldız alarak, önemli bir başarıya imza attı.

Yuvarlak hatları ve akıcı çizgileriyle , hareket kabiliyeti yüksek, şehir içine uyumlu bir otomobil olan Yeni Swift 3695 mm uzunluğa, 1690 mm genişliğe ve 1500 mm. yüksekliğe sahip.

Zenginleştirilmiş standart donanımıyla satışa sunulan Yeni Swift aynı zamanda sınıfının en geniş iç mekanına sahip. Yeni Swift'in iç mekan tasarımında geliştirlimiş ses yalıtımı önlemleri, ergonomi, konfor, estetik, rahatlık ön plana alınmış.

Koltuklar katlandığında 562 litreye ulaşan 213 litrelik bagaj hacmi ile, Yeni Swift kendi sınıfında en geniş bagaj hacminlerinden birine sahip.

Yeni Swift, çift hava yastığı, elektrikli hidrolik direksiyon, yeşil renklendirilmiş camlar, ECU immobiliser, ABS, EBD ve fren desteği, direksiyondan kumandalı radyo-CD çalar, katlanabilen pedal sistemi, ve klima gibi donanım özelliklerini standart olarak sunuyor.
 


cepix

cepix

Üye
Suziki Tr'de Gitmiyor ya Ben Ank'da şahsen çok nadir görüyorum...
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Süper olmuş.. :bravoo:
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
Eski makyajından daha doğal bir görünüme kavuşmuş :bravoo:
 
goldcrusher

goldcrusher

Üye
eskisinden iyidir ;;)
 
DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
tip güsel ama işyerinde bi musterimiz geldi eski kasa swift kullanıomus 1 senelik araba ""4"" kere motor inmiş :vur: hemde adamın dedigini göre normal kullanımda yani motor freni bile yapmadan :noo: hars die iniomuş (neseki garanti dahili yapılmıs her seferınde daha önceden benzer şikayet oldugu ıcın) buda ölese bizden uzak dursun en azından benden :DD şu deli kullanan halimle öle bi arabam olsa serwisten cıkamıcam demekki :DD
 
karizma

karizma

Üye
Güzel olmuş :artı:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt