okankayci
Üye
-
Konu Sahibi
-
sağol abiteşekkürler güzel olmuş ellerine sağlık
üst barı da şeffaf yapsan menü arka plan neden siyahsağol abi
abi duvar kağıdını zaten kullanıyodum o kalmıs temanın farklı üst bar saydam olunca backg. Resmıne karar veremıyorum cıkmaza gırıyorum dimmes backg. Neden öyle yaptım dersnde 3 tema önce iconlar bellı olsn dıye sey yapmıstım öyle kaldı önerı arkaplanın varsa atarmsn abi bende arkaplan sıkıntısı varüst barı da şeffaf yapsan menü arka plan neden siyahve duvar kağıdı daha da cazip olabilirdi
backgraund ile home screen backgraund aynı resim olursa üst bar da sorun olmazabi duvar kağıdını zaten kullanıyodum o kalmıs temanın farklı üst bar saydam olunca backg. Resmıne karar veremıyorum cıkmaza gırıyorum dimmes backg. Neden öyle yaptım dersnde 3 tema önce iconlar bellı olsn dıye sey yapmıstım öyle kaldı önerı arkaplanın varsa atarmsn abi bende arkaplan sıkıntısı var
abi onu bılıyorum ben resım secemıyorumbackgraund ile home screen backgraund aynı resim olursa üst bar da sorun olmaz
duvar kağıdı için üst konu var bi göz gezdir
tabiki fakat by Crysoft (edit by Hasand.) olcak şekilde olursateşekkurler ikonlari sevdim acaba iznin olursa ikonları kulanabilirmiyim?
olur dostum teşekkurlerabi onu bılıyorum ben resım secemıyorum
o zaman ne koysam dıyorum kalıyorum öyle
tabiki fakat by Crysoft (edit by Hasand.) olcak şekilde olursa
rica ederim hasanolur dostum teşekkurler
rica ederimbeğendim
Ana sayfada ki ikonların ismini nasıl gizliyoruz?teşekkurler ikonlari sevdim acaba iznin olursa ikonları kulanabilirmiyim?
[Djkang] Ev Ekranı Kısayol Simge İsmi Gizleme v0.90(0) S^3 Belle Refresh Fp1 Fp2 Unsigned - MaxiCeptema için
Ana sayfada ki ikonların ismini nasıl gizliyoruz?
eve gıdınce paylasırımavkonu alabilirmiyim ??
Avkon2 white wn wod - MaxiCepavkonu alabilirmiyim ??
kısa sure sonra bı sorun cıkmasa halledıcm insallahTeşekkürler Okan kendini mükemmel geliştirdin tema konusunda seni uzun zaman daha görmek isterdik bu platformda ama canın sağolsun ne diyelim.Yalnız senden bir isteğim olacak temaları Carbide.ui programına FP2 Plugin ekleyerek FP2 sistemlerine uyumlu hâle getirirsen çok daha iyi olabilir tabii eğer uğraşmak istersen. Çünkü tema Belle Plugin ile yapıldıysa bazı yerler FP2 de temanın renkleriyle uyumsuz oluyor.
hayır ıcon packLauncher teması değil miydi bu?
saat widget ını da alabilirmiyimteşekkurler ikonlari sevdim acaba iznin olursa ikonları kulanabilirmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?