yaa birader maalesef cok bi secengin yok. ciddi diyorum. clio gibi saxo gibi corsa gibi populer bi araba degil (ama bu arabalarin hepsinden iyi bence Suzuki, sadece popularitesini diyorum). Bence windows'un sitesinden japonca dil paketini indir explorer icin, japon sitelere bak, kozmetik parca icin.. harbi diyom cok bisey bulamadim kozmetik modifiye olarak falan. Ama araba icin en tatli kozmetik modifiye her zaman icin ala$im cant ve 30 mm alcaltmadir. Tabi cantlarin buyukse alcaltmak farz gibi bisey cunku araba traktore benziyo alcaltmazsan. senin swift'e 14" veya 15" alasim cant alirsan alcaltmana gerek kalmaz ama goruntu olarak daha guzeol olur, alcaltirsan dahda guzel olur. Sakin ha gidip 17" falan almada...zevk meselei ama neyse. Zaten arabayi alcaltmadan bodykit falan takmayi deneme. Uzaktan bakip gulerler ilk modifiyen cant + 30 veya 40mm alcaltma olsun.Originally posted by ukalaboy@Jun 19 2005, 03:12 PM
ya biri bana yardım etsin ://///
[post=89962]Quoted post[/post]
Originally posted by keano@Jun 19 2005, 10:19 PM
gti diyip canini cektirme adamin
wa$$$$$$$$ o intercooler'in buyukluuune bakin yav... aman ha yolda biseye carp milyarlarca masraf..vay vay vay
[post=90347]Quoted post[/post]
birader ilk modifiye olarak ala$im cant al..sonra arabani alcalt. nasil yapcam diyip durcagina bi yerden ba$la i$te karde$im!Originally posted by ukalaboy@Jun 20 2005, 02:36 PM
off ya nasıl yapıcam bu arabayı ben uyus oldum
[post=91170]Quoted post[/post]
Originally posted by ukalaboy+Jun 20 2005, 08:35 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(ukalaboy @ Jun 20 2005, 08:35 PM)</div><div class='quotemain'>ya ben örnek resim istiyorum aslında
[post=91611]Quoted post[/post][/b]
allah korudu daha oyle bi arac gormedim..gormekde istemem zaten..allah korusun leeen...hayal edemiyom..bak ettim simdi, tam bunu yazarken...klavyeynin ustune kustum ..allah cezani doukan yaa...nerden aklima getirdin simdi su cantsiz bodykit olayini..aksamimi mahvettin be olm....off yaaaOriginally posted by doukan1989@Jun 24 2005, 01:55 PM
jant takmadan body kit yapinca cok komik oluyo ben hep seye benzetirim. Haywan gibi kasli 2metre adamda 36numara ayakkabi gibi
[post=94880]Quoted post[/post]