Susan Boyle - I Dreamed A Dream

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Susan Boyle - I Dreamed A Dream


Albümdeki Eserler


  1. Wild Horses
  2. I Dreamed A Dream
  3. Cry Me A River
  4. How Great Thou Art
  5. You'll See
  6. Daydream Believer
  7. Up To The Mountain
  8. Amazing Grace
  9. Who I Was Born To Be
  10. Proud
  11. The End of The World
  12. Silent Night

Albüm ile ilgili diğer bilgiler

Tüm Dünya Onun Hikayesini Konuşuyor!
Susan Boyle – I Dreamed A Dream
Tüm Dünya'da 1 Numara olan Albüm!

İngiltere, Amerika, İrlanda, Avustralya, Yeni Zelanda, Kanada, Hollanda’da 1 Numara! Japonya, Arjantin, İsviçre’de 2. Sırada!

ŞİMDİ TÜRKİYE’DE!

2009 yılında keşfedildiğinde adından en çok söz ettiren isimlerden biri haline gelen Susan Boyle, inanılmaz sesi ile “kaybeden”lerin de dünyayı kendilerine hayran edebilecek “kazanan”lara dönüşebileceğine kanıt bir isim oldu... 48 yaşında kilisede gönüllü olarak şarkı söyleyen Susan Boyle, 11 Nisan 2009 yılında İngiltere’de yayınlanan “Britain’s Got Talent” yarışmasında o güne kadar o kadar da popüler olmayan “I Dreamed A Dream” isimli şarkıyla dünya çapında müthiş bir fenomene dönüştü. Videosu dünya çapında 300 milyondan fazla kişi tarafından izlendi ve Google tarihinde adı en çok aranan insanlardan biri oldu.

Halkın Susan Boyle’a olan sevgisi inanılmazdı. Susan; Amerikan medyasında Oprah, Larry King Live, Good Morning gibi en popüler programlarına konuk oldu. Demi Moore, Ashton Kutcher, Celine Dion, Barbra Streisand, Elizabeth Taylor, … gibi ünlü isimlerden övgüler aldı. Söylediği “I Dreamed A Dream” şarkısının yer aldğı “Les Miserables” / “Sefiller” müzikalinde biletler ve müzikalin albümü tükendi .

Onun hikayesi milyonları etkiledi ve hayali olan herkesi peşinden sürükledi. O güne dek toplum tarafından farklı olarak algılanmış ve dışlanmış insanlara umut kaynağı oldu. O, simdiye kadar medyanın alışık olmadığı bir yüzdü ve inanılmaz bir sesle bütün önyargılara meydan okuyarak “ Britain’s Got Talent” yarışmasıyla edindiği inanılmaz sevgiye şimdi ise yeni bir albümle devam ediyor.

Albümde kendi şarkılarının yanı sıra ünlü sanatçıların Rolling Stones ‘Wild Horses’ cover, Madonna’nın “You’ll See” cover şarkılarını içinde bulunduruyor.

Tamamı Susan tarafından seçilen şarkılar dinleyiciyi onun masalsı hayatından bir parçayla buluşturuyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

ANIL
Cevap
0
Görüntüleme
355
ANIL
Gofrettin115
Cevap
1
Görüntüleme
433
x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
580
x-scarface


Üst Alt