Suriyeli yetkili: Türkiye'yi vururuz

Sponsorlu Bağlantılar

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
    Konu Sahibi
Suriyeli yetkili: Türkiye'yi vururuz
[h=2]Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Faysal al-Makdad, ABD'nin Suriye'ye bir operasyon düzenlemesi halinde Şam'ın sadece İsrail'i değil, bu saldırıya destek vermeleri halinde Ürdün ve Türkiye'yi de vuracağını söyledi[/h] ’ın ’da bulunan muhabiri Sam Dagher’ın imzasıyla yayınlanan haberde, Makdad, "Amerikalı yetkililerin akılcı davranacağını, adaletin sesini dinleyerek, provakatif hareketlerde bulunmayacakları umuyoruz. Biz halkını seviyoruz. asıllı birçok Amerikalı , bunların bir kısmı da . Biz 'yle savaş istemiyoruz" dedi.

"Savaş bir kere başladı mı olacakları kimse kontrol edemez. y nelik her saldırının bölgenin tamamında ve hatta ötesinde kesinlikle kaosa neden olacağına inanı " diyen Faysal al-Makdad, Şam’ın böyle bir durumda sadece İsrail ’e karşı saldı ulunmayacağını, Amerika liderliğindek syona dâhil olmaları halinde Suriye’nin, komşuları Ürdün ve Türkiye’ye k sald ulunabileceğini belirtti. Al-Makdad, “ABD’nin bölgedeki en önemli müttefiki olan Ürdün ve Türkiye’nin operasyona katılmaları noktasında iki kere düşünmesi gerekir” dedi.

Mikdat, operasyonun El Kaide yanlısı isya ları güçlendireceğini söyleyerek Kongre'nin saldırı için yeşil ış asının Suriy lkı, Amerikan halkı ve bölgedeki herkes için bir traje cağını söyledi.
 

Benzer Konular

x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
315
x-scarface
x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
300
x-scarface
Furkan Emekli
Cevap
2
Görüntüleme
330
Furkan Emekli


Üst Alt