Suriye: Şiddetin nedeni ABD

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Suriye: Şiddetin nedeni ABD
Şiddet olaylarının tırmanışa geçme nedeninin ABD olduğu açıklandı.
13.06.2012 04:29


Suriye resmi haber ajansı SANA'nın haberine göre, Suriye Dışişleri ve Göçmenler Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, ABD'nin tavrının Suriye'de son günlerde olayların tırmanışa geçmesine, muhalifler tarafından onlarca sivilin öldürülmesine ve Lazkiye'nin Huffa ilçesinde de olduğu gibi baskınlar yapılmasına sebep olduğu belirtildi.
"KATLİAM İDDİALARI ÇOK ÇİRKİN"ABD'nin, ''Suriye hükümetinin muhaliflerin karargahı Huffa'da katliam yapmayı planlıyor olabileceği ve katliamdan Suriye ordusunun sorumlu tutulacağı uyarısında bulunduğu'' yönündeki açıklamasının ''çok çirkin olduğu'' ve açıklamayla Suriye'de yaşananların çarpıtılmaya çalışıldığı vurgulandı.
"MÜHALİFLER KIŞKIRTILIYOR"Açıklamada ''Annan Planı'na Suriye Hükümeti tarafından sadık kalındığı ancak Amerika'nın ve güdümündeki bazı bölge ülkelerinin plandan şüphe duyduklarının en başından beri dile getirildiği, bu ülkelerin desteğini alan muhaliflerin de planı ihlal ettikleri'' ileri sürüldü.
Suriye Dışişleri ve Göçmenler Bakanlığı açıklamasında, Suriye yönetiminin ülkenin bağımsızlığını, güvenliğini ve istikrarını sağlamaya çalıştığı vurgusu yapıldı.
Açıklamada, Annan Planı'na sadık kalınacağı işaret edilerek, planın başarıya ulaşması için Suriye yönetiminin üstüne düşen sorumlulukları yerine getireceği, muhaliflerin ve destekçilerinin BM gözlemci heyetine herhangi bir tacizde bulunmasına izin verilmeyeceği belirtildi.
 
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
yenimi öğrendiniz abdnin oyununa kurban gidiyorlar yazık
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt