Surface Pro 2'yi Bozarsanız Yandınız!

Sponsorlu Bağlantılar

kartal835

kartal835

Üye
    Konu Sahibi
Surface Pro 2'yi Bozarsanız Yandınız!

Elektronik ürünlerin nasıl tamir edilebileceği yönünde başarılı bir rehber sitesi olan iFixit.com, daha önce Microsoft'un ilk Surface Pro'suna yaptığı gibi, bu defa da Surface Pro 2'yi masaya yatırdı ve içini açtı. Gördükleri karşısında en düşük notlardan birini alan Surface Pro 2, satın aldıktan sonra bozulursa gerçekten başınız dertte görünüyor.

Daha önceki tabletinde de olduğu gibi oldukça sıkışık ve dar alanda bulunan materyallere sahip olan Surface Pro 2, parçalara ayrılmakta oldukça zorluk çıkartıyor. Yaptığı adım adım uygulama sonucunda Surface Pro'dan sonra bir kez daha bu kanıya varan iFixit.com uzmanları, Microsoft'un yeni cihazını "tamir etmesi en zor cihaz" olarak ilan etti. Birbirine sıkıştırılmış ve sabitlenmiş materyallere sahip olan Surface Pro 2, bir parçası hasar gördüğünde tamir edilmesi halinde farklı alanlara da kalıcı hasar vermenize neden olabilecek yapıda görünüyor.

iFixit.com uzmanları tarafından "tamir edilebilirlik skoru" 10 üzerinden 1 olarak etiketlenen Surface Pro 2'nin, satın alacak kullanıcılar tarafından oldukça dikkat edilmesi gereken bir tablet olduğu açık.
 


Uhops

Uhops

Üye
"Bozarlarsa yenisini alsınlar" mantığı.
 
  • Beğen
Tepkiler: kartal835
BelaMonte

BelaMonte

Üye
hortlatmış gibi olmayayım ama bende 2. el aldım bu aletten. her şey gayet güzel ama işlemcisi 79 89 dereceye çıkıyor ve sağ fandan tıkırtılı sesler geliyor. sürtünme sesleri geliyor. Satın aldığım kişi bi garanti söyledi ama oraya gideceğim de sizce ne yapmalıyım ?
 


Üst Alt