Süper Lig'den haberler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XMEN_43

XMEN_43

Üye
    Konu Sahibi
Süper Lig'den haberler
Süper Lig'den haberler
Gençlerbirliği Oftaşspor'un isminin değişeceği öğrenildi.
18.7.2008



Oftaş’ın ismi değişiyor
Süper Lig’de geçen sene gösterdiği performansla beğeni toplayan Gençlerbirliği Oftaşspor’un isminin değişeceği öğrenildi. Bugünkü Genel Kurul’da açıklanacak olan yeni ismin, Hacettepespor olacağı belirtildi. Kulübün renklerinin ise Kırmızı-Siyah yerine Mor-Beyaz olacağı öğrenilirken, mevcut yönetimin başkanı Turgay Kalemci’nin, başkanlık için tek aday olacağı bildirildi.
Ankaraspor
Gençlerbirliği’nin golcü futbolcusu Mehmet Çakır Ankaraspor’a transfer oldu. Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Ankaraspor’un onursal başkanı Melih Gökçek ile Mehmet Çakır’ın transferi konusunda anlaşmaya vardıklarını söyledi. Çakır’ın geçtiğimiz sezon 8 gol 8 asisti bulunuyor.

Tabata imzaya kaldı

İlk etap kamp çalışmalarını kendi tesislerinde sürdüren Gaziantepspor’da teknik direktör Nurullah Sağlam, uzun süredir görüştükleri Brezilyalı oyuncu Tabata’nın transferinde sona geldiklerini söyledi. Sağlam, “Oyuncu ile her konuda anlaştık. Kulubü Santos’la aradaki pürüzleri halledip resmi sözleşme imzalayacağız. Başka oyuncularla da temaslarımız sürüyor” açıklamasını yaptı.
Horoz çok mutlu
Yeni sezon çalışmaları doğrultusunda önceki gün oynadığı ikinci hazırlık maçında Bursaspor ile 1-1 beraber kalan Denizlispor’da moraller yerinde. Yeşil-Siyahlı takımın teknik direktörü Ali Yalçın futbolcularının ortaya koyduğu performanstan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Taktiksel anlayışımızın, sahaya yansıması ben memnun etti. Yepyeni bir kadro kurduk, her geçen gün daha iyi olacağız” diye konuştu.
KonyasporKonyaspor’un tecrübeli hocası Raşit Çetiner, takımdaki tüm oyuncuların forma şansı olduğunu belirtti. Rekabetin başarı getireceğini söyleyen Çetiner, Barış, Şahin ve Murat’la da yollarını ayırma kararı aldıklarını söyledi.
Bursaspor
Yeşil-Beyazlılar’ın 12 gündür Isparta Davras’da süren kamp çalışmaları sona erdi. Teknik direktör Samet Aybaba, “2 günlük iznin ardından yeniden kendi tesislerimizde toplanacağız daha sonra ise Avusturya’da hazırlık maçları yapacağız” diye konuştu.
Kayserispor
Sarı-Kırmızılılar ikinci etap hazırlıkları için önceki gün Kızılcahamam’da çalışmaya başladı. Kayserispor ilk hazırlık maçını bugün Azerbaycan temsilcisi Karabağ ile oynayacak ve ardından 4 özel maç daha yapacak.
Ankaragücü
Süper Lig’de üst sıralarda yer almayı hedefleyen Ankaragücü’nde, tempo her geçen gün daha da artıyor. Hazırlıklarını Başkent’te sürdüren Sarı-Lacivertliler’in 19 Temmuz’dan sonra 9 hazırlık maçı yapacağı bildirildi.
 


YsF_90

YsF_90

Üye
bilgilendirme için teşekkür ederim kardeşim. hepside güzel haberlerdi ve hiçbirinden haberim yoktu. teşekkür ederim. en çok dikkatimi çeken oftaşspor un haberi oldu. renkler r.madrid in renkleri, isim ise hacettepe... güzel olmuş. demekki isim olarak gençlerbirliği ne bağlı kalmak istemediler. özgür olmak istediler.
 
red_dragon_70

red_dragon_70

Üye
saol bilgiler için
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt