Super Cleaner Master v1.0.5.2[FREE]

Sponsorlu Bağlantılar

ethanleung

ethanleung

Üye
    Konu Sahibi
Super Cleaner Master v1.0.5.2[FREE]
Super Cleaner Master, önemsiz temizleyici, bellek yükseltici, cihaz iyileştirici, uygulama yöneticisi özelliklerine sahip, küçük, hızlı ve akıllı bir Android cihaz temizleyicisi ve performans yükseltici. Bu uygulamayla depolama alanınızı boşaltabilir, RAM'i artırabilir, gereksiz uygulamaları kaldırabilir veya devre dışı bırakabilir, oyunları artırabilir ve mobil cihazınızı yeni gibi çalıştırabilirsiniz.
Telefonunuz laggy ve alan eksikliği oldu mu? Süper Temizleyici, ihtiyacınız olan en iyi telefon güçlendirici ve önemsiz temizleyicidir! (Android 4.0+)



Süper Temizleyici (Telefon Güçlendirici ve Önemsiz Temizleyici) Özellikler:

★ CPU Soğutucusu
Isıyı soğutun ve CPU kullanımını azaltın. Mobil pilinizi kaydedin.

★ Önemsiz Dosya Temizleyici
Tüm uygulamalarınızı analiz edin, önbellek, artık dosyalar ve geçici dosyalar dahil olmak üzere gereksiz şeyleri tespit edin.
Tek bir dokunma ile önbellek önemsizini temizleyin, alanı boşaltın ve telefon hızını artırın. Süper Temizleyici, temiz ana.

★ Antivirus - Virüs Temizleyici
Cep telefonunuzu virüs saldırısından koruyun ve gizliliğinizi güvende tutun.

★ Telefon Yükseltici
Arka plan görevlerini temizleyin, telefon belleğini boşaltın.

★ APP Kaldırma
Nadiren kullanılan uygulamaları bulmanıza, yedeklemeler yapmanıza ve daha fazla yerden tasarruf etmek için gereksiz uygulamaları kaldırmanıza yardımcı olur.

Süper Temizleyici (Telefon yükseltici ve Önemsiz temizleyici) Özellikler:

Otomatik başlatma Yöneticisi - Telefonunuzu sorunsuz ve hızlı çalışmaya devam edin
Otomatik başlatmadan gereksiz veya istenmeyen uygulamaları yasaklayın, telefonunuzu güçlendirin ve sorunsuz çalışmasını sağlayın (Kök gereklidir)

Önemsiz Temizleyici - Küçük ama güçlü temiz ana, alan koruyucusu
Önemsiz dosyaları zekice tarayarak alanı boşaltın ve performansı artırın. Artık dosyalar, önbellek, geçici dosyalar, eski apkler ve diğer büyük dosyalar gibi.

Depolama Temizleyicisi - Cep telefonunuzu derinden temizleyin
Alanı boşaltmak ve cihazınızı hızlandırmak için gereksiz fotoğrafları, müzikleri, belgeleri ve gereksiz uygulamaları temizlemenize yardımcı olun. Süper Temizleyici en iyi cihaz iyileştirici.

Antivirus & Virus Cleaner - Cep telefonunuzu virüs saldırısına karşı koruyun
Antivirus, en iyi antivirüs koruma servisi ile mobil güvenliğinizi sağlayacak olan Hi güvenlik tarafından desteklenmektedir. Telefonunuzu virüslerden, trojanlardan, güvenlik açıklarından, reklam ve casus yazılımlardan korumak için sistem ve kullanıcı tarafından kurulu uygulamaları otomatik olarak tarayın. Kötü amaçlı virüsü engelleyin ve kaldırın, cihazınızı gerçek zamanlı olarak koruyun.

CPU soğutucu - CPU sıcaklığını etkili bir şekilde soğutun
Telefonunuz her zaman ısıtılır mı? Süper Temizleyici, aşırı ısınma uygulamalarını durdurarak sıcaklığı soğutabilir ve CPU kullanımını azaltabilir ve pilinizi daha uzun süre kullanılabilir hale getirebilir.

Telefon Yükseltici - Bellek Yükseltme
Android telefonunuzu hızlandırın ve hızlayın, RAM'i boşaltın ve android güçlendiriciyle pilden tasarruf edin. Android cihazınızı ana ekranınızdan kolayca hızlandırmak için 1 Boost kısayolunu oluşturun.

Sessiz Bildirimler - Önemli olmayan bildirimleri engelleyin
Telefonu kullandığımızda hep can sıkıcı uyarılar vardır. Süper Temizleyici, sessiz ve temiz olmasını sağlamak için tüm işe yaramaz bildirimleri toplamaya ve telefonun daha verimli olmasına yardımcı olur.

Uygulama Kilidi - Daha geniş bir alana sahip olmanızı sağlar.
Süper Temizleyici (Uygulama Kilidi), Facebook, İleti, Gmail, WhatsApp ve Snapchat gibi hassas uygulamalara fazladan bir parola koruması ekleyebilirsiniz. Desen veya PIN kullanarak gizli uygulamalarınızı kilitleyin ve gizleyicilerinizi züppelerden uzak tutun.

Ekran görüntüleri:










Play Store:
 


TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
:tşk:
 
Tek Bilgin

Tek Bilgin

Üye
teşekkür ederim

YouTube : Tek Bilgin
 


Üst Alt