Suçlu Skibbe..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Suçlu Skibbe..
Galatasaray'ın Steaua Bükreş karşısında beraberliği zor kurtararak, Şampiyonlar Ligi'ni tehlikeye atması öncelikle sarı kırmızılı yönetimi büyük hayal kırıklığına uğrattı.


Başkan Adnan Polat maç sonrası kötü oynadıklarını belirtip, teknik direktör Skibbe'ye yönelik bir açıklamada bulunmazken, başkan Polat ile stadı terkeden sarı kırmızılı yöneticiler büyük üzüntü yaşadı. Galatasaraylı yöneticiler, maç sonu birlikte yaptıkları görüşmede, Skibbe'nin Meira'yı orta alanda, Emre Güngör'ü sağ bekte oynatmasının yanlış olduğu görüşünde birleştiler. Sarı kırmızılı yöneticiler, Skibbe'nin büyük hata yaptığını kabul ederek, ikinci maçta işlerinin daha da zor olduğunu belirttiler.

KEWELL İYİLEŞTİ
Bu sezon Galatasaray'ın en flaş transferi olarak görülen Harry Kewell ise Almanya kampındaki sakatlığı sonrasında bu sabah yapılan antrenmanda ilk kez takımla birlikte çalışmaya katıldı. Steaua Bükreş maçı sonrasında düzelen Kewell'ın, Pazar günü Duisburg'ta oynanacak Süper Kupa finalinde forma giyecek durumda olduğu öğrenildi.

Bu arada Steaua Bükreş karşısında yediği ilk golde hatalı görülen Aykut ise sarı kırmızılı kale için sürdürdüğü forma savaşında ağır yara aldı. Yediği hatalı golle kendisine güvenen Skibbe'yi de şaşkına uğratan Aykut'un, Kayserispor ile oynanacak Süper Kupa finalinde kulübeye çekilmesine kesin gözüyle bakılıyor.
 


isinbayeva

isinbayeva

Üye
bence suçlu ligin geç başlaması
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
aslında erken bile başlıyor agustos sıcakları falan..bismillah sende futbolcuları öldürecek misin bu ölüm sıcağında:( Okadar hazırlık macları yaptı gs...7 macın 5 i beraberlik;) cokda birşey beklenmemeliydi zaten..;)
 
arslansem

arslansem

Üye
Geçen sene ki hazırlık maçları da aynıydı...Ama lige 7 de 6 yaparak başlamıştık.O sorun değil.Ama sen sahaya böyle bi diziliş sürersen yanlış yaparsın.Emre Aşık solda gözüküyodu dizilişte.O adam demez mi ben nasıl oynarım solda?Stoperim ben,nasıl bindirme yaparım,nasıl atak başlatırım diye sormaz mı?:@
 
hidayet

hidayet

Üye
sistem şu an kötü işliyo bir şeyler yapılması lazım :sn:
 
Hellboy®

Hellboy®

Üye
Tek suç Skibbe'nin değil tabi

Sakatlıklar,Takımın daha tam oturmaması,Yetismeyen Forvet transferi




 

KAFKAS KARTALI

Üye
şampiyonlar ligine çıkamaz bence, gerçi çıksa ne yapacak.
bir gs li olarak yorumum.
 
arslansem

arslansem

Üye
Tek suç Skibbe'nin değil tabi

Sakatlıklar,Takımın daha tam oturmaması,Yetismeyen Forvet transferi
Onun da etkisi var muhakkak ama böylesine hayati bir maçı hazırlık maçı gibi görmek ve 4 stoperle çıkmak hocanın suçudur.Süper kupa maçında sürpriz yapmayıp Sabri sağa Hakan Balta sola Meira ortaya çekilince çarklar yerine oturdu değil mi?Keşke kupa gitseydi de bükreş maçı böyle olmasaydı.Yazık etti...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

@Safak
Cevap
19
Görüntüleme
582
@Safak
ANIL
Cevap
6
Görüntüleme
570
ANIL
Kingmortall
Cevap
42
Görüntüleme
2K
1STayTRue35


Üst Alt