Start verildi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
    Konu Sahibi
Start verildi
Start verildi!
Kanarya, 2005-2006 sezonunun hazırlıklarına, yaptığı tek antrenmanla başladı

Samandıra Tesisleri'nde bir aylık tatilden sonra bir araya gelen Fenerbahçe, Teknik Direktör Christoph Daum'un düzenlediği toplantının ardından sezonun ilk çalışmasını yaptı. Sarı Kanarya ilk çalışmasına 16 futbolcu katıldı. Volkan, Anelka, Deniz, Serdar, Önder, Serkan, Olcan, Recep, Kemal, Mahmut, Tuncay, Selçuk, Ümit, Mehmet, Semih ve Gürhan ilk antrenmanda yer aldı.

Brezilyalı oyuncular Luciano ve Nobre, antrenman başladıktan sonra tesislere geldi.

Antrenmanı izlemek için sivil kıyafetle sahaya gelen futbolcular, Teknik Direktör Christoph Daum'un isteği üzerine tesislere dönüp antrenman kıyafetlerini giydikten sonra tekrar sahaya geldi. İki futbolcu, antrenmanın son bölümündeki koşuya katıldı.

Bu gece İstanbul'a döneceği bildirilen Aurelio da yarından itibaren antrenmanlara çıkacak. Diş tedavisi nedeniyle Brezilya'dan 6 Temmuz'da dönecek olan Alex ile tedavi için gittiği Almanya'dan 4 Temmuz Pazartesi günü dönecek olan Servet de antrenmanda yer almadı.

Geçen sezon Sivasspor'da kiralık forma giyen, şu anda Olimpik Milli Takım ile birlikte Akdeniz Oyunları'nda mücadele eden Can da hazırlık çalışmalarında yer alacak.

Fenerbahçe'nin ilk çalışmasında, yeni transferlerden sadece kaleci Serdar yer aldı.

Teknik direktör Christoph Daum, İstanbul'daki 18 günlük çalışma döneminde futbolculara oldukça yoğun bir antrenman programı uygulayacak.

Daum, birçok güne 3 antrenman koyarken, sarı-lacivertliler yarın ve 2 Temmuz Cumartesi günü sabah, öğleden sonra ve akşam antrenman yapacak. 3 Temmuz Pazar günü antrenman yapmayıp akşam saatlerinde Samandıra Tesisleri'nde laktat testinden geçecek olan sarı-lacivertliler, 4 Temmuz Pazartesi gününü tek antrenmanla tamamlayacak.

Fenerbahçeli futbolcular 11 Temmuz Pazartesi günü sağlık kontrolünden geçecek.

Teknik direktör Christoph Daum, ilk antrenmanda futbolcularına topla çalışmalar yaptırdı.

Fenerbahçe, top kontrolüne yönelik kısa bir çalışmanın ardından yarı sahada çift kale maç yaptı.

Takım, çift kale maçın ardından antrenmanı koşuyla sürdürürken, kaleciler takımdan ayrı çalıştı.
 


seriFBurak

seriFBurak

Üye
Hayırlısı olsn!
 

schweppes

Üye
iyi bir sezon daha
olur inşallah
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt