"Stancu Arda'nın yerini dolduramayacak"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
"Stancu Arda'nın yerini dolduramayacak"


Oynadığı hazırlık maçında Olimpiakos'a 1-0 yenilen Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, Atletico Madrid'e transfer olan Arda'nın boşluğunu Stancu'nun dolduramayacağını söyledi.

Terim, Olympiakos ile oynanan hazırlık maçıyla ilgili basın toplantısına, yapılan saldırıya değinerek başlayıp, ''Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Allah rahmet eylesin'' dedi.
Daha sonra maçı değerlendiren Terim, Arda'nın yokluğunu nasıl dolduracağının sorulması üzerine, ''Oyun anlayışımız içerisinde Arda'nın oynadığı yere birilerini koyacağız. her koyduğumuz kişi, Arda'nın yerini dolduracak diye bir kaide yok, böyle bir anlayış da yok. Bunu her dakika temcit pilavı gibi önümüze getirmenin de anlamı yok. Arda gitmiş Atletico Madrid'e burada da birileri oynayacak. Stancu veya yerine Aydın, birilerini oynatacağız. O kişi Arda'nın yerini doldurmak için uğraşmayacak ama orayı dolduracak ismin Stancu olmayacağı açık. Orada biri oynayacak elbet. İnşallah Arda orada, biz de burada çok başarılı olacağız. Oraları artık geçelim, o gitti bu geldi. Onun yerinin dolmayacağının çok kolay olmadığını daha önce söyledim. Deneyeceğiz, uğraşacağız'' şeklinde cevap verdi.
''KAZANMAMIZ ÇOK ZOR GİBİ GELDİ BANA''
Maçta kötü bir gol yediklerini, ondan sonra oyunu kontrol ettiklerini anlatan Terim, sıcak ve nemden de yakındı.
Şu ana kadar yapılan hazırlık döneminde hiç sıcak hava görmediklerini belirten Terim, ''Avusturya ve Almanya kampı ve sonrasında İstanbul'da hiç böyle sıcak ve nem yaşamadık. Bu da etken ama oyunun almamız gereken güzel yönleri, halletmemiz gereken hatalar bölümü var. İsteriz ki kaybetmeyelim ama bugün de kaybetmeyecek gibi gözükmedik. Kazanmamız çok zor gibi geldi bana'' diye konuştu.
Daha çok gol pozisyonu üretmelerinin gerektiğine de dikkati çeken Terim, ''Bir de çok çalışacağız ama bu tip gol yemememiz lazım. Başlarken, böyle basit bir gol yememeliyiz. Toplu bir şekilde yapılan bir eylem ve bu eylemin her tarafı hata'' değerlendirmesinde bulundu.
''9 EYLÜL'E HAZIR OLMALIYIZ''
Fatih Terim, bir soru üzerine, ligin ertelenmesinin sıkıntı yarattığını ancak buna uymak zorunda olduklarını vurguladı.
Terim, ''Açıkçası orada daha önceden planlanan bir takvim vardı. Daha sonra erteleme geldi. Yapacak bir şey yok, ona da uymamız lazım ama biraz daha fazla zamana ihtiyacımız var. İzin verdik ve Milli Takım arası oldu. 9 Eylül'e kadar yavaş yavaş kendimize geleceğiz. Yani o bahanelerden çıkıp, bunların hepsini geçip daha hazır bir takım haline geleceğiz. Hazırlık maçlarında, kaybedeceğiz, kazanacağız, kötü, iyi oynayacağız ama lig başına en iyi şekilde gelmemiz lazım. Olympiakos, Real Madrid, Liverpool ile oynuyoruz. Bunlar çok hoş. İyi yaptığımız şeyler var ama kötü yaptığımız şeylerden de alacağımız çok şeyler var'' diye konuştu.
''HAZIRLIK MAÇLARINDA BÖYLE GERGİNLİKLER OLUR''
Fatih Terim, maçta yaşanan gerginliklerin hazırlık karşılaşmalarında olabileceğini ifade etti.
''Maçın sonunda herkes öpüşür, normali de budur'' diyen Terim, ''Maçın içinde tansiyon artabilir, azalabilir. Sonunda öpüşerek içeri girildi, sorun yok yani'' diye konuştu.
Orta hakem Periklis Giolias'ın son maçı olduğunu kaydeden Terim, kendisine bundan sonraki hayatında başarılar dilerken, ''Eğer bir hatamız olduysa özür dileriz. Bu maçları idare etmek kolay değil, takım adına da kulübüm adına da teşekkür ederim'' dedi.
Öte yandan Terim, bazı oyuncuların sakatlık yaşadığını ve oyundan almak zorunda kaldıklarını, bu futbolcuların durumlarının daha sonra belli olacağını sözlerine ekledi.
Galatasaraylı futbolcu Gökhan Zan da maçın başında kötü oynadıklarını kabul ederek, ''İlk 15 dakika kötüydük. Tabii ki önemli bir hazırlık maçı oynadık. İyi bir takıma karşı oynadık. Galip gelmek isterdik. Galatasaray her zaman sahaya galip gelmek için çıkar. Mağlup olduk, çok üzüldük. Bizim için hazırlık maçı, lig maçı fark etmez. Bundan sonra sahaya galibiyet için çıkacağız'' şeklinde konuştu.
Öte yandan, Galatasaray, maçın ardından 3. etap hazırlık kampına devam etmek için Slovenya'ya geçecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt